De luni, 30 august, Antena 1 ofera telespectatorilor o grila de programe deosebit de atractiva: filme de Oscar, fotbal, emisiuni de divertisment de succes si stiri realizate cu profesionalism. Celebra productie "Tigru si dragon", rasplatita printre altele cu patru premii Oscar, va fi transmisa pentru prima data la o televiziune din Romania de Antena 1.

Tot in categoria filme-eveniment se incadreaza si alte doua premiere absolute pregatite de Antena 1: superproductia "Pearl Harbor", cu Ben Affleck si drama "Patriotul", cu Mel Gibson.

Actorul Jim Caviezel, interpretul lui Iisus din "Patimile lui Hristos", vine la Antena 1 in rolul eroului romantic din "Contele de Monte Cristo", un film spectaculos cu incasari de aproape 150 de milioane de dolari, iar Jackie Chan si Owen Wilson fac un cuplu de o veselie nebuna in comedia de actiune "Shaolin cowboy".

Actiunea e pe primul loc in thriller-ul despre alpinisti "Lupta cu inaltimile", care soseste in urmatoarele luni la Antena 1. Meciurile de fotbal cu miza mare din Divizia A vor fi transmise in fiecare sambata seara, de la ora 20.00. Cosmin Baleanu va avea, de fiecare data, invitati in studio nume sonore din fotbalul romanesc.

Emisiunile consacrate ale postului din Baneasa - "Din dragoste", "Ciao, Darwin", "Folclorul contraataca" si Divertis - isi vor relua locul pe micul ecran. Primul care isi va reocupa locul in grila Antenei 1 este Mircea Radu cu "Din dragoste".

Ca o alta noutate, din aceasta toamna, telespectatorii vor putea urmari un nou Observator, prezentat de Gabriela Vranceanu-Firea (foto) duminica, de la ora 22.00.