Anul trecut, in preajma zilei sale de nastere, Angela Similea primea de la fiul sau cel mai frumos cadou. Dupa cununia civila din Connecticut, fiul interpretei, Sorin Hilgen, stabilit in SUA de cativa ani, s-a casatorit la Bucuresti cu americanca Nicole-Maria, care a trecut la ortodoxie de dragul acestuia. in acest an, bucuria este alta: Angela Similea va deveni bunica pentru a treia oara.

Nora Angelei Similea, Nicole-Maria, a fost botezata la o biserica ortodoxa din satul Cocioc, comuna Peris. Nunta acesteia cu Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, s-a desfasurat la 12 iulie 2003 la resedinta familiei Similea-Surdu, artista fiind maritata cu fostul politician Victor Surdu (amandoi in foto medalion), situata la 30 km de Bucuresti.

Nepotii interpretei, Jan Christian (9 ani) si Grace (7 ani jumate) au fost cavaler si respectiv domnisoara de onoare. Tot cu acest prilej s-a inregistrat si o premiera: Angela Similea a cantat prima data la o nunta, de dragul fiului ei! Mireasa a fost furata chiar in timp ce canta interpreta. Cu toate acestea, Sorin nu si-a cautat mireasa pana ce nu s-a incheiat recitalul mamei sale.

Pentru cei care au uitat, le reamintim ca Sorin Hilgen a fost casatorit cu Bianca Toma. Nepotii Angelei Similea au fost castigati in instanta de Sorin, care ii creste in SUA, impreuna cu noua sa sotie. in aceasta vara, nepotii Angelei Similea au fost adusi in vacanta in Romania chiar de catre mama interpretei si au stat doua luni de zile.

Angela Similea a revenit saptamana trecuta din SUA, unde si-a dus inapoi nepotii care se pregatesc pentru anul scolar. Acum ea are un nou motiv de bucurie: Nicole-Maria e insarcinata. Din acest motiv Sorin nu a mai venit in concediu la Bucuresti, o data cu cei doi micuti.

Asadar, Angela Similea sta cu sufletul la gura, doar-doar primeste telefon din SUA de la fiul ei sa-i spuna ca a venit pe lume si cel de-al treilea nepot al sau! Angela Similea are toate motivele sa fie fericita, atat pe plan familial, cat si muzical.

in ultimul timp, Angela a preferat sa traiasca in liniste, departe de ochii presei, alaturi de sotul ei, Victor Surdu, in vila lor situata la marginea Bucurestiului. Cu toate acestea, interpreta pregateste o relansare pe plan muzical. Angela Similea colaboreaza mai nou cu colegul ei, Ovidiu Komornyk. Acesta i-a compus Angelei un manunchi de piese pe care le vor imprima pe un nou album comun.

De asemenea, cei doi cantareti vor interpreta impreuna si cateva piese. Un lucru inedit va fi piesa interpretata de Angela Similea alaturi de nepoata ei, Grace. Piesele sunt deja inregistrate, iar albumul va fi lansat in luna octombrie chiar la casa de discuri a lui Ovidiu Komornyk, care se numeste Ovo Music.