In aceasta seara, pe stadionul Ghencea, Steaua Bucuresti intalneste pe sarbii de la Zeleznik Belgrad, in mansa secunda a turului doi preliminar din Cupa UEFA. Lipsiti de griji dupa ce au invins in deplasare cu 4-2, stelistii joaca mai mult cu gandul la urmatorul tur european care le poate aduce calificarea in grupele Cupei UEFA.

Totusi, antrenorul italian Walter Zenga este circumspect, constient de "rautatea" sarbilor, si crede ca Steaua nu-si permite sa trateze cu lejeritate partida cu Zeleznik. "Cupa UEFA este foarte importanta, nu am castigat nimic pana acum. Oricum, victoria cu Dinamo este un castig foarte important din punct de vedere moral", a declarat Zenga.

Retinerea italianului este justificata de declaratia antrenorului sarb Mile Tomici, care, la sosirea la Bucuresti, a spus ca echipa nu s-a resimtit atat de puternic dupa infrangerea de acum doua saptamani. "Vom incerca sa jucam mult mai bine decat am jucat la Belgrad. Infrangerea cu scorul de 4-2 nu a fost atat de socanta", a spus Tomici.

Parerea tehnicianului este impartasita si de jucatorii sarbi, care sunt convinsi ca nu pot juca la fel de slab cum au facut-o la Belgrad. Mijlocasul Ivan Tasici spera ca echipa sa sa stearga impresia proasta din meciul-tur. "Vrem sa schimbam impresia pe care am lasat-o in meciul de la Belgrad.

Vrem sa demonstram ca infrangerea umilitoare de pe teren propriu a fost consecinta unei zile foarte proaste pe care am avut-o. Sincer, nu cred ca mai putem evolua atat de slab precum am facut-o atunci. Daca ni se va ivi ocazia de a rasturna rezultatul defavorabil, o vom specula. Sigur, Steaua este o echipa cu mare experienta si nu va ceda usor.

A dovedit-o la Belgrad, unde a speculat fiecare oportunitate", a spus Tasici. Mult mai pesimist este mijlocasul Dejan Radjenovici, care crede ca Zeleznik se afla in fata unei misiuni imposibile. "Speranta moare ultima. Ca sportivi, avem datoria sa credem ca putem intoarce rezultatul din prima mansa, desi este foarte greu. Avem o misiune aproape imposibila la Bucuresti.

Daca vom juca la fel ca in meciul tur, nu avem nici o sansa". Site-ul oficial al gruparii belgradene noteaza ca jucatorii echipei Zeleznik nu vor face deplasarea in Romania ca simpli turisti. "Toate gandurile sunt indreptate spre revansa cu Steaua, dupa infrangerea grea de la Belgrad.

Este foarte important felul in care Tomici va reusi sa-si pregateasca jucatorii din punct de vedere psihologic", a scris sursa citata. Pentru meciul din aceasta seara, Steaua nu este sigura de prezenta in teren a capitanului Mirel Radoi, accidentat la genunchi in derbiul cu Dinamo. Intalnirea dintre Steaua si Zeleznik va incepe la ora 20.

00, fiind transmisa in direct de postul de televiziune Antena 1.