“Vrajitoarele cele bune“ si “vrajitorii intelepti“ sunt in pas cu tehnologia de ultim moment: si-au facut site-uri.

Cu ajutorul Internetului “tainele“ nu mai sunt “taine“, visele nu mai au secrete, iar necazurile isi vor gasi radacina pe care, dintr-o miscare de mouse si cateva butonari pe tastatura, o puteti smulge ca pe o buruiana obraznica in calea destinului dumneavoastra.

Cu ce va alegeti daca accesati asemenea site-uri ? Un val vi se va lua de pe ochi si veti afla tainele viselor, tainele astrelor, tainele cristalelor, tainele tarotului, tainele numerelor. Inflorirea acestui gen de “stiinte“ si in lumea virtuala nu este altceva decat o alta manifestare a pierderii dreptei credintei de catre om.

“THE AGE OF AQUARIUS“. “Daca ai ajuns pe acest site, fii sigur ca nu este o intamplare“. Acestea sunt cuvintele de intampinare ale unuia din site-urile cu dezlegari de taine, www.acvaria.com. Adevarul este de partea acelei persoane din spatele pseudonimului “acvaria“.

Nu este nici o intamplare, intr-adevar, sunt “legile interne“ de functionare a motorului Google, in clipa cand ai dat cautare dupa un anumit cuvant sau grup de cuvinte. Ramanem impresionati de vasta cultura a “mentorului“ spiritual al acestui site, dar chiar nu vrem sa comandam “decizia corecta“ pentru 300.000 de lei sau 20 de dolari.

(serviciul nu poate fi “onorat“ decat prin e-mail, cu plata in avans prin mandat postal si cu o perioada de asteptare a raspunsului de pana la 7-10 zile.)

CLUB SELECT. “Daca pur si simplu v-ati saturat de prezicatorii de la colt de strada… apelati la serviciile prezicatorilor de elita“ de la adresa www.ezoteric.ro. Contra unor sume frumusele o sa aflati viitorul, dar aveti grija sa nu va pierdeti prin padurea… de simboluri care populeaza si probabil inspira distinsii “iluminati“ din acest cabinet online.

Daca nu aveti incredere in “interpretarea romaneasca“ a viselor si a zbaterilor de pleoapa puteti apela la site-uri straine. www.dream moods.com este unul dintre acestea si aveti la dispozitie “teancuri“ de vise dezlegate. Dar cea mai interesanta sectiune a site-ului o constituie forumul, in care vise “proaspete“ si incarligate isi cauta cu ardoare explicatii.

REFLECTIE

“In ziua de astazi e la moda sa ai “preocupari spirituale”. In ce constau acestea? In cumpararea revistelor si cartilor despre paranormal, in citirea lor, in vizionarea emisiunilor televizate ce trateaza aceasta tema, in discutii interesante despre acelasi subiect, la serviciu si acasa.

Daca mai faci si doua-trei meditatii pe saptamana, si daca mai intri si intr-o biserica pentru a te umple de energie, poti spune ca esti pe drumul cel bun. Oare ?!“