Konica Minolta lanseaza, cea mai noua solutie de arhivare electronica a documentelor, raspunzand astfel uneia dintre cele mai actuale probleme ale managementului modern.

FlexiStore este creat pentru a darama mitul conform caruia arhivele electronice sunt considerate inca dificil de operat si greu de creat. Prin introducerea Flexistore, Konica Minolta isi propune sa dovedeasca exact contrariul si sa convinga utilizatorii de beneficiile directe ale arhivarii electronice, cu pana la 70% mai putin costisitoare decat arhivarea clasica.

Desi solutiile de arhivare electronice sunt considerate a fi destinate departamentelor cu mai multi utilizatori, Konica Minolta dovedeste prin solutiile oferite utilitatea acestora atat la nivel de companie, cat si pentru utilizator. FlexiStore, o solutie completa hardware si software, vine astfel sa completeze portofoliul de solutii de arhivare electronica ale Konica Minolta.

Instalarea FlexiStore este mult mai facila, iar perioada de pregatire a utilizatorilor a fost semnificativ redusa.

Problema confidentialitatii informatiilor este de cea mai mare actualitate, iar FlexiStore a luat in calcul acest aspect prin functiile de acces securizat la documente in functie de utilizator.

In acest moment, marea majoritate a companiilor care folosesc solutii de DMS (Document Management Systems) au optat pentru sisteme care au costuri minime si o functionalitate care sa asigure cel putin efectuarea principalelor operatii, dar care au posibilitatea de a fi integrate intr-o infrastructura deja existenta.

FlexiStore este superior din multe puncte de vedere si poate fi utilizat intr-un ansamblu de solutii IT, menit sa asigure managementul documentelor electronice ale unei companii.