Florin Lovin va purta tricoul cu numarul 10, desi ar fi dorit sa joace cu numarul 28, iar Eugen Baciu si-a ales tricoul cu numarul 17.

"Am primit un telefon saptamana trecuta, dar nu imi venea sa cred insa, pana la urma, visul mi s-a implinit. Sper sa castig campionatul cu noua mea echipa pentru ca Steaua are cel mai bun lot", a declarat Florin Lovin.

Eugen Baciu a declarat ca cel mai important lucru este sa isi castige locul de titular la Steaua.

"Am aflat de la Lovin despre transferul la Steaua, dar nu stiam ce sa cred. Abia cand m-au sunat de la club am crezut. Deocamdata nu ma gandesc la nationala. Important este sa imi castig locul de titular la Steaua si apoi pot vorbi si de echipa nationala", a declarat Eugen Baciu

Patronul FC Steaua, Gigi Becali,a declarat ca ultimele transferuri fac parte dintr-o strategie de intarire a echipei pentru a ajunge cat mai departe in Cupa UEFA. "Lovin si Baciu sunt jucatori pe care i-am dorit la Steaua deoarece aveam probleme in aparare. Dupa meciul cu Rapid, l-am sunat pe Sechelariu si, astazi, jucatorii au venit la Bucuresti. Deja ma gindesc la finala Cupei UEFA.

De aceea fac si investitii", a declarat Gigi Becali.

Becali, a spus ca se mai gandeste in privinta unui eventual transfer al lui Slavisa Mitrovici, jucator solicitat de antrenorul Walter Zenga. "Nu stiu daca il voi transfera pe Mitrovici, trebuie sa ma mai gandesc pentru ca nu vreau sa fac aceeasi greseala ca si cu Piturca.

Nu mai aducem orice jucator vrea antrenorul", a mai spus Becali, care a adaugat ca nu il va transfera pe jucatorul echipei FC National, Gabriel Caramarin, pe care il considera un jucator foarte bun, "dar prea mic de inaltime".

Becali a confirmat inca o data faptul ca fundasul Valeriu Rachita nu va mai face parte din lotul echipei. Becali a fost nemultumit de evolutia lui Rachita in returul partidei din cadrul Cupei UEFA, cu FK Zeleznik, de la Bucuresti.