Intrucat cei de la Centurymarc LLC nu au respectat nici un termen contractual pentru demararea investitiilor, Primaria a incercat sa-i contacteze pentru denuntarea contractului, insa corespondenta trimisa la adresele declarate in acte revenea la Arad.

„Am incercat sa-i gasim pe Internet, la adresele lor, la telefon, dar totul este in zadar. Parca vorbim despre o firma fantoma. Vom incerca si prin anunturi publicitare, iar daca nu au efect, vom inregistra aceste demersuri la un notar si vom renunta unilateral la contract“, a declarat primarul Gheorghe Falca.

Primaria incearca sa dea de urma firmei deoarece contractul semnat in 2002 stipuleaza ca denuntarea intelegerilor se poate face doar de comun acord sau in cazul in care una dintre parti se afla in procedura de faliment.

Gheorghe Falca a spus ca un ultim demers va fi facut la fostul primar al orasului, Dorel Popa (PSD), cel care i-a adus in oras pe reprezentantii Centurymarc si a initiat intelegerea privind preluarea in administrare a CET.