A fost lansat Borland JBuilder 2005

de     Adevarul
Marţi, 31 august 2004, 0:00


JBuilder 2005 reprezinta o componenta a suitei Borland Application Lifecycle Management pentru Java si ofera capabilitatea de a simplifica si grabi/optimiza dezvoltarea aplicatiilor printr-un design si o calitate excelente.

JBuilder 2005 ofera o componenta importanta in ceea ce priveste managementul securitatii si performantelor, asigurand in acest fel integrarea cu sistemele Borland de administrare a cerintelor, aplicatii de management al proiectelor, fiind unul din cele mai complete IDE Java si ALM.

JBuilder 2005 continua sa suporte standardele inalte Java, avand in vedere si noile standarde JavaServer Faces (JSF) si J2EE 1.4, fundatii importante pentru dezvoltare ale serviciilor web.

JBuilder 2005 include de asemenea si capabilitati de management si administrare importante, integrare nativa cu cele mai performante servere de aplicatii, integrare cu Borland CaliberRM si Borland StarTeam cu acces usor catre instrumente de dezvoltare oferite de terte parti.

La fel ca si recentele versiuni, JBuilder 2005 include caracteristici noi sau imbunatatite: capabilitati de integrare si administrare; suport pentru JavaServer (JSF) si aplicatii web; suport pentru cele mai noi standarde Java; caracteristici pentru imbunatatirea calitatii si securitatii; cresterea integrarii cu solutiile Borland ALM.

JBuilder include un complex ecosistem de solutii de la terte parti care ofera functionalitatea prin intermediul OpenTools API. Se regasesc plug-inuri si SDK-uri ca parte din JBuilder 2005 cum ar fi: Business Object, eBay, Fortify Software, Sybase si Vinette.

"Aceasta ultima vesiune a lui Borland JBuilder, cu servicii web si capabilitati de integrare, este creata pentru a grabi si a usura dezvoltarea aplicatiilor Java", a declarat Matt Ackley, senior director pentru eBay Developpers Program.

Jbuilder 2005 va fi livrat in trei editii in septembrie, Borland JBuilder Enterprise, in primul rand pentru J2EE, aplicatii web, si servicii web, Borland JBuilder Developer pentru aplicatii web si dezvoltare code-centric, si Borland JBuilder Foundation, gratis, mediu Java cu toate optiunile pentru dezvoltare in Java.

Jbuilder 2005 va fi disponibil pe Windows, Linux /Solaris si Mac OS X ca sisteme de operare. JBuilder 2005 va fi disponibil direct de la Borland sau prin partenerii locali (pentru Romania Scop Computers). JBuilder Foundation va fi disponibil gratis pentru descarcare la pagina http://www.borland.com/products/downloads/download _jbuilder.html.


42 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri