Cele mai frumoase fete din Romania au fost alese in cadrul spectacolului Miss World Romania desfasurat duminica, la la Complexul Vox Maris din Costinesti si prezentat de George Vintila. Telespectatorii il pot urmari duminica 5 septembrie de la ora 20.15, la Pro TV.

Imagini inedite de pe parcursul cantonamentului vor fi difuzate in cadrul unui "making of", sambata, 4 septembrie, cu incepere de la ora 16.15. Adina Cotuna, 21 de ani, din Arad, studenta in anul II la Facultatea de stiinte Economice, este marea castigatoare, devenind peste noapte regina absoluta a frumusetii din Romania.

Aceasta decizie a venit in urma deliberarilor unui juriu competent, al carui presedinte a fost actorul Mircea Albulescu. Adina va reprezenta tara noastra la concursul Miss World care va avea loc pe 4 decembrie in China, la Sania. Oradeanca de 18 ani Roxana Nasta, ocupanta locului 2, va participa la Miss Turism International, in Malaezia".

Adriana Popescu, din Constanta, s-a situat pe cel de-al treilea loc, premiul sau fiind un weekend la Paris. Chiar daca nu s-a aflat printre primele trei finaliste, Diana Dumitrescu si-a adjudecat fara drept de apel titlul de Miss Popularitate, premiu acordat de Pro TV.