Claudiu Mirica, solistul trupei Stigma, ne-a acordat, in exclusivitate, un interviu in care vorbeste pentru prima data despre viata lui sexuala plina de picanterii. Solistul recunoaste ca are fantezii erotice cu Monica Birladeanu si povesteste care au fost cele mai interesante experiente de gen pe care le-a trait. Cand ti-ai inceput viata sexuala?La 16 ani.

Nu a fost insa cea mai grozava partida de sex. Dupa atata asteptare, partida mi s-a parut departe de ceea ce-mi imaginam. Am fost insa foarte mandru de mine ca am devenit barbat. Am luat ultimul tramvai din cartierul Rahova, de unde locuia fata, iar tot drumul mi-am spus: "Uau, nu mai sunt virgin!" Care sunt zonele tale erogene? imi place la nebunie sa fiu sarutat pe gat, in zona urechii.

Cine incearca, va avea surprize! Ce te excita ? in primul rand, sarutul. imi place cel care incepe cu delicatete si se incheie cu muscaturi usoare. Ce faci ca sa exciti o femeie? Depinde de caz. Nu fac imprudenta de a-mi intreba partenera ce-i place, ci incep sa "sondez terenul". Sarutul care pleaca de pe gura si se incheie pe pulpe e foarte eficient.

Ai facut vreodata sex intr-un loc public? Da, intr-un cinematograf. imi amintesc ca era un film prost, "Die Another Day". Nu erau multe persoane in sala, dar stiu ca au devenit brusc interesate de sunetele noastre. Ma cam luase valul. Mai ales ca filmul era cu Halle Berry. Mai aruncam cate un ochi si la ea. Cate femei ai avut? Nu le-am numarat.

Mi se pare de prost gust sa fac statistici, sa am in agenda liste cu ale mele cuceriri si sa ma mandresc la prieteni. Oricum, barbatii exagereaza, asa ca cifra ar fi fost usor umflata: cu vreo suta de nume. Ce nume poarta penisul tau? Nu port dialoguri cu organul meu. il duc la femei, dar nu-mi multumeste. E mut.

De fapt, asa l-am si botezat: "Mutu"! Care a fost cea mai nebuneasca propunere legata de sex pe care ai primit-o? Eram in Danemarca. O blonda simpatica mi-a spus in engleza ca am ochi frumosi si ca ar vrea sa-i vada mai de aproape. M-am apropiat, dar mi-a spus ca din patul ei se vor vedea mai bine. Cand eram cat pe ce sa plec cu ea, m-a intrebat daca poate veni cu noi si sotul ei.

Cu ce vedeta de la noi ai vrea sa fii in pat? Cu Monica Birladeanu. Mi se pare incredibil de sexy.