"De ce sa mai stau la Craiova, ca sa-si bata altii joc de numele si de cariera mea?!", spunea Mircea Rednic luni dupa-amiaza, lasind sa se inteleaga ca n-a avut rezultate in primele 5 etape din cauza faptului ca ar fi fost "lucrat".

Ieri insa, tehnicianul juvetilor a anuntat ca-si va pastra functia la Universitatea, "pentru a nu le da satisfactie sacalilor care, imediat ce am spus ca as vrea sa plec, s-au ingramadit sa-mi gaseasca inlocuitor".

Decizia lui Rednic de a continua a venit in urma unei discutii de aproape doua ore cu Dinel Staicu, purtata in apropiere de Pitesti. "Eu veneam de la Sinaia, Mircea de la Bucuresti, si de aia ne-am intilnit pe autostrada. Niciodata n-am vrut sa-l dau afara, doar ca nu se mai poate merge asa. Am dat amindoi cartile pe fata si sper sa facem treaba buna impreuna.

Spun impreuna pentru ca ma voi implica mult mai mult incuratirea lotului si chiar in alcatuirea echipei care o sa joace in meciurile oficiale", a dezvaluit Dinel.

Surse autorizate afirma ca Rednic n-a vrut sa-si dea demisia si a asteptat eventuala demitere pentru ca asa s-ar fi ales cu 75.000 de euro. 30.000 de euro pe care i-a incasat in avans din contractul pe sezonul 2004-2005 si 45.000 de euro reprezentind jumatate din salariul sau anual, asa cum prevede o clauza din intelegerea sa cu Stiinta.

Cum Staicu n-a reusit sa-i convinga nici pe Piturca, nici pe Cirtu, a preferat sa-l lase pe Rednic pentru a nu pierde banii, mai ales ca in iarna vrea sa renunte la club.

Papura la AEL Limassol

Ieri dupa-amiaza, Corneliu Papura a semnat un contract pe un an cu AEL Limassol, echipa care sezonul trecut a terminat pe locul 3 in prima divizie din Cipru. Inainte de a fi lasat de Dinel Staicu sa plece, fostul capitan si-a prelungit intelegerea cu Universitatea pina in 2006! "Eu as vrea sa-mi recuperez banii dati Nationalului cind l-am luat pe Cornel la Craiova, 80.000 de dolari.

Acum, l-am dat gratis la Limassol, dar vara viitoare poate il vind pe undeva", a declarat patronul oltenilor.

Luni seara, Papura a avut un schimb dur de replici cu Rednic in cadrul unei emisiuni TV. "Te-ai intilnit la vila lui Mitrita cu Lung, cu Costesin si cu Calafeteanu sa ma dati afara si sa-l puneti in locul meu pe Silvica. Ghinionul vostru ca Lung v-a refuzat", l-a acuzat "Puriul" pe Papura.

De asemenea, antrenorul i-a spus lui Corneliu ca "te-ai dat accidentat, am martori ca l-ai rugat pe doctor sa-ti inventeze o boala". Raspunsul a venit prompt: "Cind presa ma acuza ca sint tradator, n-ai iesit sa ma aperi. Dimpotriva, m-ai distrus si mai rau! De la inceput ai vrut sa scapi de mine! N-ai facut decit sa invrajbesti lumea!".

Beldeanu la Agadir

Recent, fostul metodist al Universitatii, Aurica Beldeanu, a plecat in Maroc, unde va pregati cel putin un sezon prim-divizionara Hassania Agadir.

Respectiva echipa a fost antrenata si de Ion Oblemenco, golgeterul all-time al Universitatii care a decedat pe 1 septembrie 1996 chiar in timpul unui meci! Inainte de a parasi clubul din Banie, Beldeanu s-a certat cu Rednic, pe care l-a acuzat ca "e un tehnician slab, care are insa mult noroc".

Dragomir a vrut sa investeasca la Craiova

Invitat luni seara la emisiunea Fotbal Cafe de pe National TV, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca a fost tentat sa cumpere de la Dinel Staicu 50% din actiunile Universitatii: "Cind a fost scandalul cu Gigi Becali, am avut un moment in care m-am gindit sa vin alaturi de prietenul meu Staicu la Craiova si sa conducem impreuna clubul.

Dar acum m-am linistit si nu se mai pune aceasta problema". Dragomir l-ar fi adus antrenor pe Victor Piturca. y Ionut Iordache