Dupa intalnirea informala de marti seara a conducerii PSD cu membrii grupurilor parlamentare ale partidelor din Camera Deputatilor si Senat, la care alesii nu au prea putut sa reclame nemultumirile, ieri, in sedinta de grup de la Senat, s-a declansat scandalul. Cei mai vehementi au fost pesedistii Dilly Constantin si Maria Antoaneta Dobrescu.

Acestia au reclamat ca au probleme in teritoriu din cauza alegerilor preliminare ce se vor desfasura duminica. "La Dolj, prefectul judetului, inclus pe listele preliminare, are ordin de la Octav Cozmanca sa-i faca campanie lui Mircea Geoana si, mai mult, sa-l scoata primul pe liste. Eu nu am nimic cu domnul Geoana, dar cu acest prilej, prefectul isi face si lui campanie.

Noi, care suntem la Bucuresti, la Parlament, suntem defavorizati si chiar terfeliti de colegii din teritoriu", a izbucnit Dilly Constantin in timpul sedintei.

"La Gorj, o doamna inscrisa pe lista pentru Camera Deputatilor a invitat toti primarii PSD din judet la chermeze. Va dati seama ca ea va fi votata in detrimentul meu, care am fost in Parlament", a replicat un alt pesedist.