Eroina principala a filmului "Liceenii", Oana Sarbu, s-a intors recent de pe Litoral, unde a prezentat in fiecare zi o emisiune estivala la Tele 7abc, "Splendid matinal".

Noua ipostaza de prezentatoare i-a placut foarte mult cantaretei: "Mi-a placut foarte tare. A fost o prima experienta - m-am simtit tare mandra ca atatia oameni au venit in emisiunea mea. Am avut experiente minunate cu toata lumea: Stela Popescu, Adrian Minune, Horia Moculescu si Adrian Daminescu.

Imi place de Adrian Minune, este genial, m-a impresionat cand l-am avut invitat in emisiunea mea, e foarte talentat. Are un sarm deosebit si mare lipici la fete si la copii. Adrian vrea sa faca o piesa cu mine. Acum, am o luna mai libera. Mi s-a propus o emisiune saptamanala, la acelasi post de televiziune.

Mi-as dori sa fie tot o intalnire cu artistii care fac parte din generatia mea, dar si cu cei tineri. Sa derulam povesti, intamplari, sa fie o discutie libera", ne-a spus Oana.

Oana se imparte intre proiectele de televiziune si recitalurile pe care le sustine in fiecare seara la un cunoscut restaurant din Capitala, iar in week-enduri la hotelurile din Sinaia si Brasov.

"La munte, cant pentru publicul din Israel. Am un repertoriu in evreieste de patru-cinci piese. In urma cu doi ani, am fost pentru prima data in Israel, dar acum e nesigur sa te duci acolo", mai spune ea.

Programul Oanei Sarbu este foarte incarcat deoarece interpreta, care este si studenta in anul III la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy", pregateste o premiera, in octombrie, pe scena Teatrului "Constantin Tanase" (unde colaboreaza de 18 ani), alaturi de Stela Popescu si Alexandru Arsinel.