Dinamo a pus la cale o miscare-soc inaintea meciului cu FC National: legitimarea lui Bogdan Stelea! Liber de contract, portarul a primit aseara o oferta de la clubul din Stefan cel Mare. Negocierile au debutat in jurul orei 20:30 si, in 30 de minute, partile au ajuns la un acord, Stelea urmind a semna azi pe 2 ani.

La masa tratativelor au stat Nicolae Badea si Cristi Borcea din partea lui Dinamo, jucatorul fiind asistat de impresarul Victor Becali.

"Eu am mai avut nu una, ci vreo patru incercari de a ma intoarce la fosta mea echipa, dar transferul s-a blocat de fiecare data din cauza a diferite chestii. Acum e OK, ne-am inteles. Contractul cu spaniolii e reziliat, asa ca n-ar fi probleme adiacente", a declarat Stelea, el urmind ca astazi sa intre in programul de antrenament al "ciinilor".

"Mai am inca in cap sa merg la echipa nationala, iar trecerea la Dinamo este un pas important spre indeplinirea acestei dorinte", a punctat goalkeeper-ul, el tinind sa mentioneze ca: "Le tin pumnii baietilor cu Macedonia si Andorra si sa nu punem mare presiune acum, pentru ca preliminariile trecute, de exemplu, am pierdut acasa cu Danemarca si tot am ramas in carti pina la final".