Spiritele s-au mai calmat la Dinamo, dupa "iuresul" nascut de infrangerea de la Cluj. Pauza de campionat, determinata de meciurile echipei nationale, a dat ragazul unei analize la rece, in urma careia antrenorul Ioan Andone a ajuns la concluzia ca este timpul unor schimbari in formula de start.

Cele mai evidente modificari sunt inlocuirea lui Cristi Munteanu cu Bogdan Stelea (foto) si introducerea, in compartimentul defensiv, a internationalului de tineret Lucian Goian.

Stelea s-a pregatit, ieri, alaturi de Munteanu si Gaev, cu gandul la revenirea sub "tricolor", lasand o impresie foarte buna. "Sunt sigur ca Dinamo va ajunge repede in fruntea clasamentului. In privinta mea, atat timp cat voi juca fotbal, voi spera sa fiu convocat la Nationala", a spus "Stelica".

Venit de la Piatra Neamt in aceasta vara, Goian s-a declarat surprins de pozitia in care se gaseste, in acest moment, cu Dinamo. "Avem nevoie foarte mare de victorie in partida cu FC National. Este o situatie ciudata.

Anul trecut, in cinci etape, stransesem 9 puncte cu Ceahlaul, pe cand, in acest campionat, cu Dinamo, am numai 3!", a spus Goian, care l-a asigurat pe Andone ca este pregatit sa intre in teren si sa-si ajute echipa.

Mihalcea este asteptat vineri

Ioan Andone este optimist in privinta partidei de duminica, cu FC National. "Am jucat mereu bine contra «bancarilor». Este momentul in care trebuie sa iesim din pasa proasta", a spus tehnicianul, care a confirmat ca este foarte probabil ca in partida de campionat sa nu poata conta pe Florentin Petre.

Capitanul "cainilor" isi va relua pregatirile astazi, dupa o contractura musculara, oficialii dinamovisti fiind siguri de prezenta sa in partida de joia viitoare, cu Partizan Belgrad. In privinta lui Adrian Mihalcea, Andone si-a exprimat regretul pentru tergiversarea negocierilor cu Genoa. "El trebuia sa ajunga astazi (n.r.

, ieri) in Romania, dar se pare ca nu va veni pana vineri", a declarat "principalul" echipei din Sos. Stefan cel Mare, increzator in faptul ca Mihalcea nu se va duce la Napoli. In problema plecarilor de la echipa, Andone a comentat laconic anuntul lui Ioan Becali, cum ca Fl. Petre si Danciulescu vor parasi clubul in iarna: "Mai intai sa apara vreo oferta...".

Andone a fost baiat «cuminte»

Intrebat daca, pe cand evolua el sub "tricolor", se petreceau episoade de genul celui de saptamana trecuta, avandu-i ca protagonisti pe Mutu, Neaga si Lobont, antrenorul principal al "cainilor" a spus: "Poate ca s-a mai plecat fara sa stie antrenorii si colegii. Nu stiu... unii mai dormim noaptea".