TVR pregateste o emisiune de divertisment care va fi lansata o data cu noua grila de toamna si va debuta, probabil, pe 17 septembrie. Emisiunea, intitulata “Stele de 5 stele”, va avea doua parti distincte, una muzicala, cealalta cu profil de comedie.

Pentru aceasta din urma sectiune, un talkshow a la David Letterman, invitatul anuntat de TVR este Horatiu Malaele, care va sustine o mica sceneta tip stand-up comedy (genul practicat, de exemplu, de Jerry Seinfeld, dar in maniera lui Malaele, fireste). “Sint doar participant”, ne-a declarat actorul, intors recent in tara.

“Deocamdata, nu stiu nici eu foarte multe, dar am inteles ca voi aparea in mai multe episoade. E vorba de un umor de buna calitate, ceea ce este imbucurator; din perspectiva asta, lucrurile arata bine”.

Pentru partea muzicala a emisiunii, TVR se afla deocamdata in negocieri cu Stefan Banica jr., contractul nefiind inca semnat. “Inca nu am ce sa va spun”, ne-a spus artistul. “Nu s-a semnat inca nimic, asa ca veti afla la momentul potrivit.”