In show-bizz-ul autohton, Daniela Gyorfi este considerata a fi o persoana excentrica, fara prejudecati, care face exact ceea ce simte si ce crede de cuviinta, fara a sta prea mult pe ganduri.

Sa ne amintim ca simpatica interpreta a socat de nenumarate ori publicul, pozand nud in reviste de specialitate, facandu-si implanturi mamare de doua ori, etalandu-si sanii pe plajele din Romania sau venind la propria-i nunta fara... chiloti. Felul ei de a fi a scandalizat lumea muzicii romanesti, insa, in ultimul timp, vedeta noastra pare sa se fi cumintit.

Zbuciumata Daniel@, cu care ne obisnuisem de atata vreme, nu mai face atatea valuri si isi vede linistita de muzica. In aceasta vara, se poate spune ca domnisoara Gyorfi a dat lovitura cu piesa de petrecere "De ce ma minti", pe care o canta in duet cu Liviu Mititelu (fost Guta).

In octombrie, si la Rai Uno

In fapt, succesul de care s-a bucurat melodia cu pricina a fost atat de mare, incat Daniel@ si Liviu abia reusesc sa mai faca fata solicitarilor de a participa la diverse concerte, atat in tara, cat si peste hotare.

Insa, de departe, cea mai placuta surpriza a acestei veri a fost ziua in care Liviu a primit un telefon din Italia, fiind rugat sa participe, cu Daniel@, la emisiuni de divertiment la doua televiziuni de calibru din "Cizma", Canale 5 si Rai Uno, pe 17, respectiv 18 octombrie.

Cu siguranta, romanii nostri vor face o buna impresie printre "macaronari" si, poate, pana atunci, vor reusi sa filmeze si un videoclip pentru melodia care i-a propulsat in inimile fanilor.

Invitati la nunta in Spania

Cum era de asteptat, de la lansarea hitului "De ce ma minti", Daniel@ si Liviu au avut si au in continuare agenda plina, iar invitatiile de a canta la cate o nunta sau petrecere de "bastani" nu mira pe nimeni.

Ca au acceptat si astfel de invitatii nu este ceva iesit din comun, dar ca au fost rugati sa participe la o nunta din Madrid este mai putin intalnit. Asadar, cei doi interpreti nu au stat pe ganduri, si-au facut bagajele si au dus muzica lor si peste hotare, cucerind inimile romanilor din Spania.

Speram ca frumoasa colaborare dintre Daniel@ si Liviu Mititelu sa dureze cat mai mult si sa se bucure mereu de acelasi succes.