Ultimul album al celor cinci este inspirat din melodiile anilor ’70; fanii spera ca look-ul lor, insa, a ramas acelasi

Dupa trei ani in care fanii n-au mai avut parte de concerte sau aparitii televizate ale celor cinci baieti de la Backstreet, trupa promite sa rupa gura targului cu noul ei album.

Prima iesire la rampa va fi pe un stadion din Beijing, pe 24 septembrie, cand baietii, foarte populari in anii ’90, vor concerta pentru aproximativ 80.000 de fani. O parte din incasarile acestui concert, care promite sa fie incendiar, vor fi donate sportivilor.

Noul album pe care Backstreet Boys vrea sa-l popularizeze reprezinta o impletire intre balade, cum ar fi hitul “You can tell me” sau “Love is”, si noile creatii ale trupei.

Sound-ul noului album pare sa fie cu totul diferit fata de cel cu care fanii s-au obisnuit, cei cinci inspirandu-se din rock-ul si funk-ul anilor ’70, dupa cum a marturisit presei un membru al formatiei, A.J. McLean.

Dar pana la concertul din 24 septembrie si lansarea noului album, membrii trupei sunt interesati sa-si gaseasca un nou bodyguard. Cautarile lor vor face subiectul unui reality show. Producatorul acestei emisiuni este acelasi care a realizat si serialele “The Osbournes”, difuzate de un canal TV specializat in muzica.

Prima sarcina a celui care va invinge in cadrul acestui show va fi asigurarea pazei celor cinci pe tot parcursul sederii lor la Beijing.