Iordanescu si-a petrecut ultimele doua zile la Paris, acolo unde a semnat un precontract cu oficialii sauditi, urmind sa incaseze 1,5 milioane de euro pe sezon. Pretextul oficial al vizitei facute de Anghel Iordanescu la Paris a fost acela al unei discutii cu Mourinho in legatura cu viitorul lui Mutu. Anghel Iordanescu a parasit luni Romania, urmarind a doua zi PSG - Chelsea (0-3).

Exista insa informatii cum ca altul ar fi fost motivul pentru care Generalul a plecat in Franta. Surse ale ProSport spun ca selectionerul a mers la Paris pentru negocieri in vederea preluarii nationalei Arabiei Saudite. Marti, Iordanescu s-a intilnit cu seicul Ben Abdulaziz, ministrul saudit al sportului, care se pare ca l-a asaltat cu telefoanele in ultimele saptamini.

“Hai sa ne intelegem acum, pentru ca pe lista noastra mai sint Henry Michel, un brazilian si un argentinian”, i-ar fi spus seicul romanului. Presat, Iordanescu si-a pus semnatura pe un precontract, in care era stipulata suma de 1,5 milioane de euro pe sezon. Iordanescu l-a contactat deja pe unul dintre masorii cu care a mai lucrat in spatiul arab.

Astfel, in cazul unui esec in Cehia, este foarte probabil ca Iordanescu sa plece in Arabia Saudita. doru.gheorghiu@prosport.ro

iulian.valvoiu@prosport.ro