Nici n-a apucat bine sa iasa in lume, ca noua Dacie Logan a inceput sa fie tranzactionata la mana a doua. Prima astfel de afacere a avut loc la Baia-Mare. Vinzatorul este un om de afaceri turc, nemultumit de masina, iar cumparatorul - un comerciant de autoturisme la mina a doua.

Ziarele de mica publicitate din judetele din nordul tarii au publicat in ultimele doua zile anunturi privind cedarea contractelor de leasing pentru noua Dacie Logan. Am sunat la numerele de telefon din ziar si ne-a raspuns aceeasi persoana, turcul Atas Husein, care are afaceri in Romania.

El se inscrisese, in urma cu doua luni, pe listele de asteptare pentru Logan si achitase un avans de 50 de milioane de lei. Cind masina a fost lansata oficial in Romania, s-a dus nerabdator sa o vada si sa afle cit mai are de asteptat.

“Am crezut ca este o masina buna. Cind am vazut insa tabla din care este facuta, mi-am dat seama ca e vorba de tinichea. Am renuntat imediat la ideea cumpararii unui astfel de autoturism”, ne-a declarat Atas Husein. Asa ca a dat anunt in ziar. “Eram hotarit sa cedez contractul chiar in pierdere.

Mi-am zis ca, daca imi da cineva 40 de milioane, desi eu dadusem 50, fac afacerea”, ne-a mai spus cetateanul turc.

Surpriza insa: un comerciant de masini i-a oferit 50 de milioane de lei, plus 300 de euro. Atas Husein a batut repede palma, iar Logan-ul lui va ajunge la un alt proprietar, cind ii va veni rindul.