"Rebranduirea TVR nu este facuta numai la nivel grafic, ci si la nivel de continut, de productii", a declarat Irina Radu, noul director al canalului TVR 1, intr-o conferinta de presa.

Pe langa pastrarea unor emisiuni deja consacrate ca: Nocturne, Taverna, Clubul de comedie, care insa au "suferit" mici schimbari la nivel de ora sau zi de difuzare, noua grila propune o serie de productii inedite.

Printre acestea se numara matinalul intitulat "Agentia 2 fara un sfert", "Agenda politica", prezentata de Monica Ghiurco in comentariul politic al lui Iosif Boda, emisiunea de divertisment "Malaele de 5*****", realizata de Eugen Dumitru si prezentata de Horatiu Malaele, "Vorbe despre fapte", moderata de Marian Voicu, "Inima de roman", prezentata de Irina Pacurariu.

Aria culturala va fi reprezentata de noua productie "Travelling circular", realizata si prezentata de Iuliana Ciugulea si regizata de Ducu Darie (foto). Emisiunea, care se va difuza de duminica, de la ora 17.00, va aduce in fata telespectatorilor figuri celebre ale culturii romanesti si intamplari de viata.

"Nu va fi o emisiune despre cariera artistilor, ci despre viata lor. Cand am pus pe lista o serie de 50, 60 de nume, am constatat ca avem de-a face cu un mic tezaur. Emisiunea doreste ca in 50 de minute, saptamanal, sa inapoieze o privire calda unor oameni care si-au dedicat intreaga viata publicului", a declarat regizorul Ducu Darie.