Actuali sau viitori lideri ai partidului de guvernamant par a avea din ce in ce mai mult probleme de populariate, prezenta lor la diferite evenimente fiind nedorita si sanctionata de romani prin huiduieli la scena deschisa.

La o zi dupa ce seful statului, viitorul presedinte PSD, a fost intampinat de romanii stabiliti in Canada cu huiduieli si lozinci antiiliesciene pe post de paine si sare, a venit randul diplomatului de cariera si aspirant la fotoliul de premier, Mircea Geoana, sa se confrunte cu o "baie" de simpatie din parte celor care au vrut sa-si petreaca sfarsitul de saptamana la un meci de tenis.

Bucurestenii prezenti la turneul de tenis Open Romania au tinut sa-i atraga atentia lui Geoana ca nu are ce cauta printre ei si au facut-o in stilul microbistilor impatimiti. Asa incat, ministrul de externe al Romaniei a fost huiduit de catre majoritatea spectatorilor prezenti ieri pe arena centrala de la Open Romania, aratandu-i ca joaca in "echipa" adversa si nu e binevenit.

In timpul ceremoniei de premiere a celor doi finalisti, Jose Acasuso si Igor Andreev, la auzul numelui Geoana, spectatorii au declansat un cor de fluieraturi, multe voci din tribune considerand nepotrivita prezenta ministrului la evenimentul de la Arenele BNR.