Ultimul numar al revistei Story apare astazi pe piata cu confesiunile Annei Lesko. Cantareata recunoaste ca s-a despartit de Irinel Columbeanu, cel langa care a stat timp de opt ani. Zvonuri despre separarea lor au aparut inca de la Summer Fashion Mamaia, unde Irinel a fost insotit de o tanara bruneta, numita Blanche.

Timp de aproape doua luni nici Anna si nici Irinel n-au comentat barfele despre despartirea lor. Anna Lesko si Irinel Columbeanu s-au cunoscut, conform revistei Story, in 1996, cand ea a venit in Romania cu o trupa de balet. S-au vazut, s-au placut si s-au hotarat sa ramana impreuna, astfel ca Anna s-a mutat in Romania.

in acea perioada, afaceristul avea o relatie cu designerul Romanita Ciolcan, de care s-a despartit dupa o relatie de zece ani, inlocuind-o cu Anna Lesko. Aceasta din urma a renuntat la balet si s-a orientat catre muzica.

A inceput lectiile de canto, filmarile pentru clipuri, inregistrarile primelor piese, Anna devenind peste noapte una dintre cantaretele larg mediatizate de posturile muzicale din Romania. inca de la sfarsitul anului trecut cantareata a stabilit o colaborare cu Marian Ionescu, liderul formatiei Directia 5, devenit managerul ei.

Faptul ca cei doi erau impreuna tot timpul a dat motiv de barfa celor din jur. Tot mai multi dadeau ca sigura o relatie mai mult decat profesionala intre cei doi. in articolul din revista Story se vehiculeaza si numele a doi barbati foarte influenti in Romania, care ar fi interesati de Anna: Ion Tiriac si Adrian Sarbu. intrebata in legatura cu cei doi, Anna s-a aratat cat se poate de rezervata.

"Atat pe domnul Sarbu, cat si pe domnul Tiriac ii respect foarte mult. Mai multe nu pot sa spun. Sunt pur si simplu niste speculatii". Desi recunoaste ruptura de Irinel Columbeanu, ea mai spune: "Relatia mea cu Irinel a fost una de o factura speciala. Numai eu si cu el o stim. Pentru cei care cauta senzationalul le voi spune ca nu ne-am certat, ca am ramas prieteni".

in prezent Anna se pregateste pentru filmarile unui videoclip al piesei "Lasa-ma sa cred", de pe al treilea album din cariera ei muzicala, intitulat "Pentru tine".