Numai 18 zile, nici trei saptamini, ne mai despart de meciul cu Cehia, la fel de important si pentru noi si pentru adversari, si intrebarea vine firesc. Cum stam? Raspunsul nu e disperat, dar nici prea optimist. Week-endul trecut spune multe.

Pentru ca, privind spre cehi, vedem ca ei joaca, in timp ce stranierii nostri mai mult admira. Ca rezerve sau nici macar atit, din tribuna, uitati de antrenorii lor.

Patru dintre ei, posibili titulari la Praga, Mutu, Soava, Barcauan si Iencsi - atentie, doi fundasi centrali! - n-au prins nici un minut pe gazon, in timp ce Lobont de-abia a revenit in poarta lui Ajax, o premiera in acest sezon, iar Pancu a intrat in repriza secunda la Besiktas. Alarmant, nu?

Daca facem o paralela, observatia e socanta. 15 cehi din strainatate au fost titulari la cluburile lor, incluzindu-l si pe Nedved, fata de numai 3 romani, plus Codrea, iesit insa in ultima vreme din circuitul "nationalei"!

Patru sint in mare forma, Cech, Jankulovski, Koller si acelasi Nedved, ceea ce iarasi nu e bine deloc. Cel putin putem scapa de Nedved, daca nu se razgindeste si apare in ultima clipa la Praga. Chiar contra noastra.

Statistici complete