Vicepresedintele PUR Codrut Seres a declarat ieri ca nu va candida pe listele Uniunii PSD+PUR de la Buzau. Seres a precizat ca a existat o propunere in acest sens din partea filialei PSD Buzau, dar, "categoric", nu se va regasi pe listele pentru parlamentare din acest judet.

"A fost doar o propunere din partea filialei PSD pentru a-i motiva pe membrii PUR in colaborarea pe plan judetean", a mai spus el. Surse din cadrul partidului de guvernamant declarasera, pentru Mediafax, ca vicepresedintele PUR Codrut Seres ar putea completa listele PSD Buzau pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna.

Anuntul privind completarea listelor a fost facut de premierul Adrian Nastase, vineri, dupa vizita efectuata in judetul Buzau. Seful Guvernului a declarat, intr-o conferinta de presa, ca pe liste va fi desemnat un membru de la centru care va atrage si mai mult electorat.

"Pot sa va asigur ca Trita Fanita nu va mai fi pe lista. Asta este vestea buna. Vestea rea este ca va fi un reprezentant de la Bucuresti pe lista. Dar, fara indoiala, o locomotiva puternica, care sa traga sau sa impinga vagoanele", a spus Nastase.