Razgaiata diva pop a Americii, Britney Spears, s-a maritat, sambata seara, la Los Angeles, cu iubitul ei, Kevin Federline. Vestea a surprins aproape pe toata lumea, mai ales ca Britney, care se mai casatorise in ianuarie, pentru 55 de ore, cu un fost prieten din copilarie, declarase in stanga si in dreapta ca-si doreste de data aceasta o mega-nunta somptuoasa.

stirea a fost confirmata, fara alte detalii, de purtatorul de cuvant al artistei si de cel al casei producatoare a acesteia, Java Records. Evenimentul, desfasurat in traditia ritului mistic evreiesc al Cabalei, a avut loc in cadrul unei ceremonii restranse.

"A fost cea mai infecta nunta pe care am vazut-o"

Doar 15 sau 20 de persoane au avut onoarea de a fi invitate la ceremonia ce a avut loc in casa unui prieten al cuplului din San Ferdando Valley. Totul a fost anormal in desfasurarea "momentului solemn".

Britney, nefardata si in pantaloni uzi de transpiratie, Kevin, imbracat in smoching negru, iar invitatele si invitatii purtand costume de camionagii, roz, respectiv, albe, pe spatele carora scria "Fecioare", respectiv "Pesti" (cu referire la "intreprinzatorii" din bransa celei mai vechi meserii din lume). Meniul: hot-dog, cheeseburger si aripioare de pui cu gust de crochete din peste.

"A fost cea mai infecta nunta pe care am vazut-o", a declarat un invitat, citat de "Daily Mail". "Nuntasilor" le-a fost interzisa, prin angajamente scrise, fotografierea mirilor, dar au primit din partea acestora o punga cu cadouri: o pereche de blugi, dulciuri, sireturi de adidasi si un portchei de care a fost agatata o fotografie infatisandu-i pe Britney si Kevin.

Ca "distractia" sa fie totala, dupa ceremonie, grupul s-a mutat ca sa petreaca intr-un club de noapte din Hollywood, "Xses", unde invitatii au descoperit cu stupoare ca trebuie sa-si achite singuri bauturile. "Ceilalti iubiti ai mei au fost ca niste pui de catei. Acum simt ca mi-am gasit fericirea pentru totdeauna", a spus Britney dupa neobisnuita nunta.

Cu o avere de 250 milioane $, Britney s-a mai maritat in ianuarie, in Las Vegas, cu un fost coleg de scoala, Jason Alexander. Mariajul a durat 55 de ore. Kevin are doi copii dintr-o relatie anterioara, cu actrita Shar Jackson.

Chiar daca sta prost la capitolul bani - el practic fiind platit, ca dansator in trupa lui Britney, chiar de proaspata lui sotie, Kevin se va instala, cu siguranta, imparateste, in noua locuinta a cuplului, o proprietate cu 18 dormitoare din Malibu, California, pe care cantareata a cumparat-o recent cu 12 milioane $.