Sapte Seri si ARBOmedia, in colaborare cu CityPaintball – singurul teren de paintball din Bucuresti, aflat in cadrul Bazei Keoke – au lansat pietei de media si publicitate invitatia de a se alatura unui proiect caritabil, avand ca scop procurarea de rechizite scolare pentru copiii institutionalizati.

Cupa Publicitatii la Paintaball a avut loc in perioada 16 – 18 septembrie 2004 sub deviza: „Ajuta-i sa invete!”.

Echipe formate din profesionisti de media si publicitate s-au intrecut timp de trei zile intr-un campionat de paintball, pentru ca suma provenita din taxa de inscriere la concurs sa fie utilizata in beneficiul copiilor de la Centrul de Plasament „Luminita”.

'' Facem parte dintr-o categorie favorizata, am avut o sansa. Avem datoria morala sa dam o mana de ajutor celor care inca de la inceputul existentei se confrunta cu greutati. In acest parteneriat, pe langa inimosii oameni de la ARBOmedia, s-au alaturat numeroase agentii de publicitate si clienti. Le multumim ca au fost alaturi de initiativa noastra.

Intentionam sa continuam acest gen de manifestari si sa aducem zambetul pe buzele copiilor. '' declara Adriana Petrescu, Strategy Director, Kopa Publication Group.

„Motivatiile noastre in derularea unor astfel de proiecte sunt dorinta si totodata datoria - pe care o avem cu totii - de a ne implica in ameliorarea conditiilor dificile cu care societatea romaneasca se confrunta, iar copiii cu probleme sociale reprezinta una dintre aceste dificultati.” afirma Serban Ciusca, Director General ARBOmedia.