Politistii bucuresteni au primit o grea lovitura: hotii le-au subtilizat o masina din dotare. E vorba de un autoturism de filaj, dotat cu o statie radio a politiei. Masina a fost furata chiar din fata Inspectoratului General al Politiei!

O masina marca Dacia, de culoare alba, cu numarul de inmatriculare B-24-XGH, a fost furata de hoti, pe 16 septembrie, de pe Soseaua Stefan cel Mare, chiar din fata cladirii IGP. Autoturismul, relativ nou, apartinea Serviciului Investigatii Criminale al Sectiei 1.

Avea in dotare statie radio si a avut inscriptionat pe el cuvintul “Politia”, insa apoi a fost revospit, inscriptia putindu-se deslusi insa. Hotii nu au fost inca prinsi.

“Nu e prima data!”

Chestorul Marian Tutilescu, seful Politiei Capitalei, ne-a declarat: “Nu este prima data cind se intimpla ca o masina de politie sa dispara. S-au furat si din alte structuri, pentru ca masinile nu au fost inscriptionate”.

La 4 aprilie 2001, politistii de la Furturi Auto din cadrul Politiei Capitalei au retinut o banda de hoti de masini foarte periculoasa, “gruparea Covrigaru”. Acestia au furat, dintr-o parcare a cartierului bucurestean 23 August, o masina a SRI. E insa prima oara cind o masina a politiei e furata chiar din fata sediului central al institutiei.