Adrian Mutu si-a cumparat de curand un apartament la Londra si, dupa ce l-a amenajat, a anuntat o petrecere de inaugurare. Atacantul de la Chelsea si-a invitat prietenii din Anglia si Romania alaturi de care intentioneaza sa se distreze o noapte intreaga. Drepturile de difuzare a imaginilor de la petrecere au fost vandute de fotbalist ziarului "The Sun" care a oferit suma de 200.

000 de lire sterline pentru exclusivitatea fotografiilor. Petrecerea de "casa noua" urmeaza a avea loc in luna octombrie a acestui an, desi locuinta este deja finisata si amenajata. in urma cu cateva luni, si Ilie Nastase a vandut drepturile de difuzare a fotografiilor de la nunta sa revistei "Hello", pentru o suma ramasa pana azi secreta.

Adrian a devenit foarte atent cu banii pe care ii castiga in ultima vreme spunand apropiatilor ca doreste un viitor ferit de griji pentru baietelul lui, Mario. in urma cu doua saptamani, Adrian si-a lansat o colectie de jeans pe care a prezentat-o la Paris in Saptamana modei. Totodata el si-a deschis si primul magazin in capitala Frantei.

O pereche de jeans marca Ten Life costa 250 de euro, iar o geaca ajunge la 600 de euro. Deocamdata modelele se vand doar in Franta, urmand ca, anul viitor, fotbalistul sa deschida magazine la Cannes, Monte Carlo, Londra si Bucuresti.