Este tanara, frumoasa si extrem de sexy. A fost timp de opt ani iubita omului de afaceri Irinel Columbeanu si, de trei ani, s-a lansat in lumea muzicii. O cheama Anna Lesko si, mai nou, lumea vorbeste ca este curtata de un magnat cu mare lipici la femei, Ion Tiriac.

La inceputul acestei saptamani, Anna Lesko si Irinel Columbeanu au declarat ca s-au despartit oficial, desi, de mai bine de o jumatate de an, fiecare avea viata lui. "Din dragoste", domnul Columbeanu i-a lasat rusoaicei un "mic palat" si un cont in banca destul de frumusel, asa, ca frumoasa femeie sa nu duca lipsa niciodata de nimic. Baiat de caracter Columbeanu...

Curtata de doi barbati

Dupa ruptura de Irinel, au inceput intrebarile in ceea ce o priveste pe Anna. Cine va fi urmatorul barbat din viata ei? Daca va fi cineva important sau doar o persoana obisnuita? Cat timp ii va lua domnisoarei din Chisinau pana se va afisa in lume la bratul altcuiva? Ei bine, se pare ca aceste intrebari au deja raspunsuri.

Daca ar fi sa dam crezare ultimelor barfe care circula prin targ, se pare ca Lesko este curtata de doi barbati, unul dintre ei fiind chiar Ion Tiriac!

Prietenie de o luna si jumatate

Anna si Tiriac se cunosteau din vedere de mai multa vreme, insa ea era pe atunci prietena lui Columbeanu. De aceea, probabil, nu s-a intamplat nimic. Fiecare avea pe altcineva in viata lui, nici prin cap nu le trecea ca vreodata vor fi atat de apropiati. Pana acum o luna si jumatate, cand cei doi s-au intalnit absolut intamplator la "Hilton".

Cantareata era insotita de o prietena, care il cunostea pe celebrul om de afaceri si, cum era normal, a facut prezentarile. Dupa cateva discutii amicale, Anna si afaceristul si-au dat numerele de telefon si au promis ca se vor suna cand au timp.

Intalniri platonice

Nu a durat mult si Tiriac i-a dat telefon Annei, invitand-o sa ia masa la un restaurant. Carcotasii de serviciu sustin ca afaceristul si cantareata au mancat tot la "Hilton", iar Tiriac a fost un finut, un tip elegant, care s-a purtat ca un adevarat gentleman.

Au mai urmat si alte intalniri platonice, de data aceasta la un restaurant de la "Marriott", unde au fost vazuti de curiosii aflati prin zona, si la un local de lux din Baneasa. Lumea rea spune ca Tiriac i-ar fi facut si cateva cadouri Annei, dar doar atat. Nu s-a mers prea departe, la alt gen de relatie sau la daruri de miliarde.

Ce spune Andreea Marin?

In cazul in care povestea cu Anna este adevarata, ne intrebam ce parere au celelalte femei din viata lui Tiriac in aceasta problema. Andreea Marin, de pilda, ar avea, in atare conditii, o concurenta acerba. Nu-i ajungeau doar profesoara de sport, Nadia Coroi, sau alte fetiscane care s-au laudat prin presa ca l-au dat gata pe omul de afaceri, a mai aparut si Lesko.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca Anna si Tiriac nu au mers mai departe in relatia lor datorita deselor plecari in strainatate ale magnatului, realizam ca Zana "Surprizelor" ar trebui sa fie mai vigilenta daca doreste sa devina doamna Tiriac.

Cantareata este nehotarata

Si, totusi, cantareata este nehotarata. Nu prea ar vrea sa mai intre intr-o alta relatie serioasa. De altfel, prietenii ei sustin ca fata ar vrea sa stea o vreme singura si sa-si vada de cariera. Doar a fost opt ani cu cineva si, acum, la 25 de ani, ar vrea sa nu mai depinda de nimeni. Ca sa vezi, ce schimbare de atitudine la Anna...