Sotia senatorului PSD Adrian Paunescu a fost trimisa in judecata pentru ucidere si vatamare corporala din culpa, noteaza Libertatea, in timp ce Adevarul mentioneaza faptul ca membrii familiei nenorocite de de Carmen Paunescu sunt convisi ca aceasta va scapa de acuzatii.

Politistii doljeni au finalizat cercetarile in dosarul accidentului provocat de sotia senatorului PSD Adrian Paunescu, accident soldat cu trei morti si un ranit grav, toti membri ai aceleiasi familii.

Dosarul a fost inaintat procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, cu propunerea de trimitere in judecata a Nataliei Carmen Paunescu, pentru infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sotia lui Adrian Paunescu a produs accidentul in 31 iulie a.c., pe raza comunei Pielesti, accident soldat cu trei morti si o persoana grav ranita, victimele aflandu-se intr-un autoturism care circula regulamentar.

Carmen Paunescu a depasit o coloana de sapte-opt autovehicule, care circulau in acelasi sens de mers. Jeep-ul condus de ea a intrat pe contrasens si a lovit frontal autoturismul Dacia Nova, condus regulamentar de Marin Burlan (45 de ani).

Accidentul s-a soldat cu moartea soferului Daciei, a sotiei acestuia, Elena Burlan (43 de ani) si a fiicei lor, Laura Florentina (18 ani). Cealalta fiica a sotilor Burlan, Silvia (15 ani) a fost grav ranita, ca si fiica si sotia senatorului Adrian Paunescu.

Politistii doljeni au stabilit, inca de atunci, ca vinovata de producerea accidentului a fost Natalia Carmen Paunescu. Cu toate acestea, rudele supravietuitoarei Silvia Burlan nu sunt prea sigure ca Natalia Carmen Paunescu va fi condamnata. Ion Sandu, unchiul fetei, spune ca isi mentine parerea ca sotia senatorului Paunescu nu va fi condamnata.

"Nu stiu nimic de cursul anchetei. Mama mea a vorbit cu avocata noastra, dar inca nu am aflat nimic. Dupa atata timp s-au gandit sa o acuze, nu e cam tarziu? Oricum, nu mi-am schimbat parerea pe care mi-am spus-o la inceput. Sunt sigur ca va scapa nepedepsita, nu va face puscarie pentru ceea ce a facut", a declarat Ion Sandu.

In acest timp, Silvia Burlan, micuta care a ramas orfana din cauza lui Carmen Paunescu, s-a intors in Slatina pentru inceperea anului scolar si frecventeaza cursurile liceului "Radu Grecea". "Se simte mai bine, dar inca mai sufera si ii este dor de parintii ei.

A fost la Sinaia, pentru refacere, iar acum este la Slatina si locuieste in apartamentul ei impreuna cu Aurelia, o verisoara, si cu Valentin, varul ei. A inceput scoala si este fericita de acest lucru", mai spune unchiul Silviei, Ion Sandu.