Bielorusul si-a sustinut ieri punctul de vedere spunind ca, daca in octombrie nu va fi titular, luna noiembrie il va gasi acasa, la Minsk.

Afirmatiile bielorusului Vasili Hamutovski au inflamat ieri spiritele in Ghencea, dupa ce portarul a declarat ca daca nu i se va garanta postul de titular, se va gindi sa plece de la formatia antrenata de Walter Zenga.

“Normal daca eu nu joc unu sau doi meciuri in campionat, eu pierd nationala. Daca eu nu joc mai mult, nu joc o luna, in octombrie, daca eu nu joaca, in noiembrie, eu plec acasa!”, a reafirmat ieri, intr-o noua discutie cu ProSport.

Am redat exact cuvintele portarului reprezentativei Belarusului asa cum stie el sa le formuleze in limba romana pentru ca sa nu mai existe dubii in privinta veridicitatii dialogului.

Patronul este dispus sa uite

Patronul Gigi Becali s-a aratat dispus sa treaca insa cu vederea declaratiile lui Vasili daca acesta isi va schimba atitudinea.

“In primul rind, Hamutovski nu poate sa plece cind vrea el. Are contract cu Steaua, si daca nu mai vrea sa apere, va face tusa pina la terminarea contractului de joc. Am fost suparat pe el, dar o sa-mi treaca destul de repede.

Daca va dovedi ca are o atitudine de adevarat profesionist, cum a demonstrat ca a fost pina la acest episod, voi uita aceste declaratii”, ne-a spus magnatul din Pipera.

La rindul sau, Walter Zenga a declarat miercuri dupa-amiaza, in prezenta mai multor reprezentanti ai mass-media, ca Vasili Hamutovski va juca daca va demonstra ca merita rolul de titular.