Adrian Mutu s-a accidentat la un genunchi, dar site-ul echipei Chelsea Londra nu precizeaza nici cit de grava este leziunea, nici perioada de indisponibilitate. “Briliantul” fusese inclus de antrenorul Mourinho in lotul pentru meciul cu formatia Middlesbrough, programat astazi, in etapa a 7-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Cristi Chivu revine in nationala de fotbal a Romaniei, dupa o pauza de cinci luni, pentru cel mai important meci din aceasta toamna: cel cu Cehia, de la Praga, programat pe 9 octombrie, in preliminariile Cupei Mondiale.

Capitanul tricolorilor si-a reluat pregatirile dupa o operatie suferita la degetul mic al piciorului drept, iar intilnirea cu Cehia va fi, probabil, prima oficiala dupa accidentare.

Selectionerul Anghel Iordanescu a trimis ieri telegrame de convocare pentru 13 “stranieri: Lobont (Ajax), Stoican, Barcauan, Rat, Marica (toti de la Sahtior), Chivu (AS Roma), Iencsi, Soava (Spartak Moscova), Dancia (Torpedo Moscova), Codrea (AC Torino), Pancu (Besiktas), Cernat (Dinamo Kiev) si Mutu (Chelsea). Celor 13 li se vor alatura alti sapte fotbalisti din campionatul intern.

Reunirea lotului e prevazuta pentru luni, 4 octombrie.