Incepand de ieri, Loteria Romana a lansat pe piata un nou produs. Este vorba de pariurile in cota fixa, care vor fi cunoscute sub denumirea de "Pariloto".

SATELIT. "Va fi cel mai modern joc de pariuri, cu jocuri sigure si responsabile", a anuntat Adrian Albu, director executiv pe probleme de marketing din cadrul Loteriei. In sprijinul afirmatiei, el a anuntat ca s-a achizitionat o retea de comunicatii prin satelit "mai sigura decat cea folosita in sistemul bancar", precum si terminale de ultima generatie.

OBIECTIVE. Partenerul Loteriei la lansare este firma greceasca Intralot, care mai lucreaza in Serbia, Bulgaria, Moldova, Cipru, Chile, Malta, Turcia, Peru si Columbia. De altfel, managementul cotelor va fi asigurat de partenerul grec. Deocamdata, de ieri, in Romania sunt deschise acum 1.200 de puncte pe teritoriul tarii, iar la anul vor fi 1.800. Obiectivul pentru viitor este sa se ajunga la 2.

500 de unitati, in curand urmand sa apara si cluburi de pariuri, care vor avea suprafete intre 100 si 300 de metri patrati.

AVANTAJE. In ciuda concurentei existente pe piata, Loteria Romana spera sa se impuna, oferind jucatorilor mai multe avantaje. Astfel, pretul minim al unei variante este de 1.000 de lei, iar suma minima ce poate fi pariata este de 10.000 de lei. De precizat ca nu se percep taxe suplimentare, asa cum se intampla la celelalte case de pariuri.

De asemenea, omologarea rezultatelor se va face imediat la finele evenimentului, plata urmand sa se faca foarte repede. Castigul maxim admis este de doua miliarde de lei. Programul agentiilor care lucreaza online este, de luni pana sambata, de la 8:00 la 20:00, iar duminica 8:00-16:00 Valoarea investitiei in tehnologie se ridica la 25 de milioane de euro.

FARA "A"

La Pariloto se poate paria pe evenimente din fotbal, baschet, handbal, atletism, Formula 1 si multe alte sporturi. Deocamdata, in oferta nu apar meciuri din campionatul romanesc de fotbal, Diviziile A sau B. "Studiem aceasta posibilitate impreuna cu partenerul nostru grec. Deocamdata nu am luat o decizie", a anuntat Adrian Albu.

Una din agentiile din Bistrita va fi condusa de Horatiu Horoba, nimeni altul decat fiul "vicelui" de la Gloria, Ioan Horoba. "Este afacerea lui, a intrat in contact cu cei de la Loterie si, in cateva zile, va primi aparatura necesara", ne-a declarat oficialul bistritean.