Cariera de actrita a Alexandrei Dinu, fosta doamna Mutu, inainteaza cu succes. Aflata in Italia, frumoasa blonda a ajuns sa castige, conform ultimului numar al revistei "Story" (de azi pe piata), 1.500 de euro pe zi. Alexandra tocmai a terminat lucrul la un serial de televiziune intitulat "Don Gnocchi", o productie ce va fi impartita in patru episoade.

A interpretat rolul principal, prestatie pentru care a fost rasplatita cu 30.000 de euro, adica 1.500 pentru fiecare zi de filmare (20 de zile in total). Aproape de patru ori mai mult decat a primit pentru ultimul ei rol "zdravan", cel din "Garcea si oltenii": 8.000 euro. Filmarile la serialul italian nu au fost lipsite de peripetii.

Conform scenariului, la un moment dat personajul Alexandrei, o tanara de origine austriaca, trebuia sa fie bruneta. Pentru a nu-si strica parul cu atatea schimbari de culoare (de la blond la brunet si inapoi la blond), Alexandra a purtat peruca. Pentru filmari a fost nevoie si de mai multe locatii: Torino, Roma, dar si Bulgaria, intr-un orasel de langa Sofia.

Regizoarea serialului e foarte cunoscuta si apreciata in Peninsula, numele ei fiind Cinzia Th. Torrini. Acum, Alexandra se afla la Roma, pentru alte castinguri de filme. Iar daca ajungeti curand in Italia, o veti putea admira pe fosta doamna Mutu si intr-o reclama la cafeaua Lavazza, panourile publicitare cu chipul sau putand fi vazute in mai toate orasele italiene.

Ce se-ntampla insa cu micutul Mario, daca Alexandra e atat de ocupata cu cariera? Ei bine, el este la Milano, la parintii Alexandrei, unde e crescut si cu ajutorul unei bone din Galati, care nu-l scapa din ochi nici o secunda.

Interesant este faptul ca baietelul a-nvatat sa vorbeasca numai in romana, articuland deja propozitii precum: "Am facut caca pe tine" sau "Ma doare burtica ta"!, spre hazul general al familiei. Apropiatii tinerei mamici spun ca de ziua lui Mario Alexandra a venit la Milano si i-a adus o multime de jucarii.

Se mai aude ca Adrian Mutu nu a fost prezent la ziua fiului sau, desi asa lasase sa se creada. Despre viata sentimentala, Alexandra spune ca nu e prioritara. Recunoaste ca mai vorbeste din cand in cand la telefon cu Adrian, dar subliniaza ca nu a fost la Londra sa-l viziteze si nici nu s-au impacat.

Vrea doar sa aiba o relatie civilizata, de aceea nu mai declara in presa nimic despre el si-l lasa sa para familist, pentru a nu-i strica planurile la Chelsea.

Pe de alta parte, prieteni ai fotbalistului spun ca in momentul in care "Briliantul" era la un pas de a se transfera la Juventus Torino Alexandra ar fi fost cea care-i facea bagajele, desi declara in presa ca nu s-a mai vazut de mult cu Adi. Mai mult, aceiasi prieteni afirma ca Alexandra l-ar vizita des pe fostul ei sot la Londra.