Imediat dupa meciul cu FCM Bacau, antrenorul formatiei Universitatea Craiova, Mircea Rednic, a anuntat ca "in proportie de 99 la suta, nu voi apuca partida cu FC Brasov pe banca".

Ieri, tehnicianul a luat decizia de a demisiona din postul pe care-l detinea la "Stiinta", pe motiv ca rezultatele l-au tradat! "Mi-am dat demisia din cauza rezultatelor, nu m-a dat nimeni afara! In luarea acestei decizii a contat foarte mult si discutia pe care am avut-o cu jucatorii in cantonament, dupa intalnirea cu Bacaul. Nu aveam alta solutie spre binele echipei.

Trebuia sa existe un soc.

Nici jucatorii, in ultimul timp, nu m-au mai sprijinit ca inainte. Simteam ca nu mai au incredere in mine.

Daca acum doua saptamani, cand am fost dat afara, au plans si ma rugau sa nu plec, acum ei au fost pasivi! Nu regret decat publicul craiovean", a precizat, ieri, Puriul, el adaugand ca nu va mai dori sa antreneze nici o formatie din tara si ca va pleca, in maximum trei zile, in vacanta, in Belgia.

Jucatorii adusi de Mircea Rednic la Craiova ar putea, la randul lor, sa paraseasca, unul cate unul, aceasta grupare. Totul va depinde, insa, de noul antrenor al oltenilor, care va decide ce fotbalist va ramane in lotul pe care-l va pregati.

Pavel Badea, in pole-position

In ceea ce-l priveste pe viitorul "principal" al Universitatii, el ar putea fi Pavel Badea. Actual presedinte executiv al clubului din Cetatea Baniei ar reveni, astfel, pe banca tehnica a craiovenilor, dupa aproape un an de munca la birou. "Ne aflam intr-o situatie disperata. Nu stiu cine va fi antrenorul echipei deoarece nu am vorbit cu nimeni.

Am tot sperat ca Mircea Rednic se va razgandi si va ramane macar pana in iarna", a spus, ieri, oficialul gruparii craiovene, Badea mentionand ca va discuta cu patronul Dinel Staicu si despre posibilitatea ca el sa preia fraiele echipei. Culmea este ca Pavel Badea a fost sustinut de...

Mircea Rednic, antrenorul demisionar declarand: "La Craiova numai un antrenor oltean poate sa vina! Eu il propun pe Pavel Badea!". In cazul in care Staicu nu va accepta varianta propusa de Rednic, Basarab Panduru sau Iosif Rotariu au sanse egale de a ajunge pe banca Universitatii.