S-a lansat pe piata romaneasca saptamanalul Euro Lider. Din sumarul primului numar: branduri romanesti pe o piata europeana; Dosarul Concurenta; cine este noul raportor european pentru Romania.

Primul numar al publicatiei Euro Lider se deschide cu o ampla analiza a felului in care cele mai cunoscute branduri romanesti sunt pregatite - sau nu - pentru a face fata competitiei la nivel continental.

Un alt articol analizeaza Dosarul Concurenta, adevarata piatra de incercare pentru autoritatile romane in procesul integrarii. De asemenea, publicatia prezinta institutia Bursei de Marfuri si felul in care aceasta se pregateste sa intre in competitia europeana.

Prezentarea noului raportor pentru Romania al Parlamentului European, informatiile despre situatia tarilor vecine membre ale Uniunii sau doar candidate, topurile si articolele de opinie intregesc un sumar bogat si interesant.

Euro Lider isi propune sa informeze publicul asupra mersului negocierilor de aderare, a stadiului aplicarii aqius-ului comunitar dar mai ales asupra felului in care noile reglementari vor influenta viata comunitatii.

Euro Lider va prezenta liderii europeni cu care autoritatile de la Bucuresti interactioneaza in procesul integrarii si va arata felul in care deciziile luate la nivelul Uniunii influenteaza situatia interna a Romaniei.

Euro Lider promoveaza valorile, ideile si mentalitatile specific europene, propune modele romanesti de reusita in cea ce priveste racordarea la civilizatia europeana si promoveaza interesele oamneilor de afaceri romani sau straini care doresc si sprijina integrarea Romaniei in UE.

Euro Lider prezinta valorile cu care tara noastra intra in competitia economica, dar si in peisajul culturii si civilizatiei europene.

Euro Lider va organiza si gazdui dezbateri teme de maxima importanta in procesul de integrare eropeana a Romaniei.

Euro Lider este o publicatie realizata de jurnalisti tineri, profund atasati valorilor europene si se bucura de contributiile unor personalitati unanim recunoscute, cu o activitate prodigioasa in domenii precum teoria economica, diplomatia, administratia, politica sau jurnalismul de cel mai inalt nivel.