Dupa entorsa suferita la genunchi in meciul din Regie, jucatorul stelist nu a putut sa alerge la antrenament si are sanse minime sa joace maine * Chiar si asa, antrenorul bulgar Ferario Spasov s-a declarat ingrijorat de forta ofensiva a Stelei

Atacantul stelist Adrian Neaga este incert pentru partida cu TSKA de la Sofia. Dupa ce capitanul de drept al "ros-albastrilor", Mirel Radoi, a fost nevoit sa stea pe tusa cateva saptamani, si inlocuitorul sau, noul lider Adrian Neaga, ar putea lipsi din echipa Stelei dupa entorsa suferita la genunchi in partida din Regie, cu Sportul.

La doua zile dupa meci, fotbalistul schiopata serios, el neputandu-se antrena cu echipa. Neaga este suspect de leziune de menisc, medicii recomandandu-i trei zile de repaos total. In cazul in care va primi unda verde de la ultimele controale medicale, Neaga va putea sa se antreneze in mod normal doar la antrenamentul oficial al Stelei de pe stadionul "Balgarska Armia".

"Voi face tot posibilul sa ma refac, chiar daca risc o accidentare mai grava", a spus stelistul. Un alt jucator din Ghencea, care este incert pentru meciul cu TSKA, este portarul Martin Tudor. Revenit ca titular in poarta Stelei, Tudor a suferit un traumatism cranian inchis, dupa ce s-a lovit cu capul de bara la faza golului inscris de Tiberiu Balan.

Steaua va putea conta insa la Sofia pe atacantul Andrei Cristea, refacut total dupa o contuzie abdominala. Chiar daca timp de o saptamana, Cristea nu s-a putut antrena la nivelul coechipierilor sai, ex-bacauanul va fi apt suta la suta la ora meciului din Cupa UEFA. De asemenea, si fundasul Falemi, accidentat in meciul din Regie, va fi refacut complet pentru meciul de la Sofia.

Antrenorul lui TSKA, Ferario Spasov, a declarat ca il ingrijoreaza forta ofensiva a formatiei din Ghencea. "Steaua este o echipa de luptatori, experimentata. Ma ingrijoreaza forta lor ofensiva si va trebui sa fim atenti. Ma astept ca Steaua sa impuna un stil agresiv, ofensiv. Dorinel Munteanu este deosebit de periculos prin experienta sa.

Atacantii romani se misca foarte mult dintr-o parte in alta, precum o morisca, producand pericol", a spus Spasov, care a precizat ca echipa sa va juca in obisnuitul stil agresiv. "Avem forta sa invingem Steaua si trebuie sa o facem. Avem puterea sa jucam si 120 de minute in caz ca se va ajunge la prelungiri, suntem pregatiti si pentru penaltiuri, in caz de nevoie.

Vom invinge", a declarat tehnicianul bulgar. Meciul dintre TSKA si Steaua a starnit un interes imens la Sofia, cotidianul "Sega" informand ca bulgarii s-au batut pe bilete. Dupa trei ore de la deschiderea caselor de bilete, s-au vandut deja 6.500 de tichete.