Primul numar al revistei “Monden” s-a lansat luni seara cu un joc spectaculos de artificii si miei la protap. Evenimentul desfasurat la restaurantul Doina a adunat majoritatea vedetelor autohtone.

Viorel si Andreea Paunescu, VJ-ita Diana Munteanu, Andreea Esca, Luana, Gabriela Vranceanu-Firea, Vali Craciunescu, venit in formula solo, dupa despartirea de “Spitalul de Urgenta”, Andreea Raicu, Andreea si Andrei Zaharescu sunt cateva din numele celebre prezente la lansare.

Atmosfera a fost incalzita de Loredana Groza si orchestra “Agurida”. Chiar daca, “Fata cu sosete de diamant” s-a incapatanat sa cante live, cu o sonorizare defectuoasa, cateva cantece de petrecere, acestea nu au fost prea gustate de VIP-urile prezente.

Protevista Andreea Esca a ales sa-si petreaca seara pe terasa, departe de “extravaganta” Loredanei, in compania concurentei, reprezentata de navalnica Gabriela Vraceanu-Firea si de sotii Andreea si Andrei Zaharescu.

O aparitie surprinzatoare a fost cea a celebrului cuplu din show-bizz Oana Roman si Cornel Pasat, stiut fiind faptul ca stripper-ul incetase sa mai danseze dupa cum canta iubita sa si pusese cap relatiei in urma cu ceva timp.