Cantareata Britney Spears si noul ei sot, Kevin Federline, isi vor petrece luna de miere in Marea Britanie, la invitatia Madonnei, informeaza SkyNews online.

Madonna i-a sunat pe tinerii casatoriti pentru a le transmite felicitari, apoi le-a oferit proprietatea sa din zona rurala Wiltshire pentru a-si petrece o luna de vis. Artista le-a trimis celor doi insuratei un text inspirat din credinta Cabala, ca si cadou de logodna, iar Britney il poarta cu ea mereu in semn de respect.

Prietenie de mai bine de un an

Britney Spears si Madonna au o relatie speciala. La editia de anul trecut a Premiilor MTV Music Video, Britney a cantat un potpuriu cu piese ale Madonnei, alaturi de aceasta si de Christina Aguilera. Spectacolul lor a beneficiat de o publicitate masiva, dupa ce toate cele trei femei s-au angajat intr-un sarut lesbian fals.

Sarutul cu pricina - care a fost una dintre atractiile din show-bizz ale anului trecut - a atras, insa, furia cantaretei R&B Beyonce Knowles. Aceasta, care sustine ca este o crestina devotata, a spus ca are permisiunea lui Dumnezeu de a purta haine sexy si de a face striptease pe scena, dar nu si permisiunea de a se saruta cu o alta femeie. Invidie sau adevar, cine stie?, "probleme" de vedete.