HBO lanseaza maine campania de toamna, al carei scop este recoltarea de noi abonati, dar si pastrarea abonatilor fideli. Astfel din 29 pana in 3 octombrie toti abonatii la cablu pot privi gratuit filmele de la HBO. Printre acestea, productii pentru toate gusturile - comedii romantice ("Noroc in dragoste"), drame de calitate ("Orele" sau "Possession"), thrilleruri ("Insomnia") si altele.

Campania e insotita si de oferta de abonare, care beneficiaza de sloganul "Ai un loc rezervat in lumea starurilor!".

Cei care se aboneaza in aceasta toamna nu vor plati abonamentul pentru luna in care se aboneaza, beneficiaza de 20% reducere din valoarea abonamentului pentru 6 luni si au posibilitatea de a castiga una dintre cele cinci camere HP Photosmart R707 (valoarea unei camere este de aproape 500 de euro).

Abonatii fideli care achita abo-namentul in avans pe 3 luni primesc un cadou Avon, a carui valoare reprezinta aproximativ pretul a doua luni de abonament HBO. Cat priveste oferta de programe, ea este bogata si atent aleasa pentru aceasta perioada. Marea noutate este difuzarea ultimei serii a serialului "Totul despre sex", evenimentul prilejuind un concurs si o mare petrecere.