"Mai bine sa va fie dor de mine decat sa ma vedeti prea des". Acesta pare a fi dictonul dupa care se conduce actorul Denzel Washington, unul dintre cele mai respectate chipuri de la Hollywood.

In ciuda faptului ca nu are nici 80 de ani, caz in care i s-ar putea da un Oscar pentru intreaga cariera si sugera sa se lase de meserie fiindca nu mai tine minte nici o replica, si ca nici nu putem spune ca ne-a bombardat cu prezenta sa, plictisindu-ne, Denzel pare absorbit in ultima vreme de calitatea sa de "familist".

Filmele sale nu s-au facut pe banda rulanta si si-au pastrat o diversitate bine venita. Ce e drept, in ultimul timp si ea putin nivelata de "cerintele pietei" sau, pur si simplu, de alegerile vedetei. In "Pus pe jar" (in original, "Man on Fire"), starul joaca alaturi de Christopher Walken, iar "cuplul" format nu e deloc de lepadat.

Pe scurt, pelicula, de actiune, surprinde povestea unui fost puscas marin ce jura razbunare teroristilor care o rapesc pe fata al carei bodyguard era. Puteti vedea "Pus pe jar" din 1 octombrie, la cinematograful Bucuresti, dar si la Hollywood Multiplex.