Site-urile care ofera internautilor sansa de a-si gasi jumatatea online sint din ce in ce mai accesate de persoanele de peste 60 de ani, arata un studiu realizat de cercetatorii americani.

In luna august, peste 16 la suta din cei care au accesat cele mai frecventate pagini de intilniri online aveau peste 55 de ani, iar mai mult de cinci la suta din ei aveau peste 65 de ani, procente in crestere fata de anul trecut cind numarul seniorilor in cautarea dragostei nu depasea 15 la suta din totalul clientilor.

Trish McDermott, vicepresedinte al Match.com, una dintre cele mai profitabile afaceri de acest gen, spune ca “chatul si intilnirile online sint la fel de populare in rindul seniorilor, cum sint pentru oricare alte grupuri de virsta”.

Chet Bayliss, 77 de ani, a carui prima sotie a murit acum 25 de ani, spune ca i-a luat citeva saptamini pina ce a invatat sa-si foloseasca e-mailul si sa navigheze pe web, dar a meritat efortul pentru ca, in mai, el si-a gasit jumatatea, o femeie in virsta de 66 de ani, cu care s-a si insurat trei luni mai tirziu.