In ultima vreme, Andreea Banica, jumatatea blonda a trupei "Blondy", este mereu in prim-plan. Are deja o emisiune la "Antena 1", cu muzica se descurca binisor, a fost solicitata sa pozeze pe copertele unor reviste importante din Romania si, nu in ultimul rand, are parte de o viata sociala foarte activa, ea fiind vazuta mai mereu la evenimentele mondene.

In atare conditii, ce si-ar mai putea dori o vedeta ca ea? Ei bine, raspunsul il da chiar Andreea: "Un copil".

Datorita sex-apeal-ului ei, Andreea Banica a avut parte in viata sa nu doar de avantaje, ci si de neplaceri. De multe ori, Andreea a fost pusa in situatia de a-i refuza pe admiratorii mai indrazneti, pentru ca insistentele acestora depaseau limita bunului-simt, iar imaginea ei ar fi avut de suferit.

In plus, asa-zisele sale flirturi au provocat adevarate scandaluri "acasa", pentru ca, spun gurile rele, iubitul vedetei, Lucian, este din cale afara de gelos.

Gelozia a provocat scandaluri in casa

Deunazi, au existat si barfe conform carora Andreea si Lucian ar fi avut o cearta foarte puternica, din cauza cantaretului Fizz, care nu mai contenea sa o curteze pe frumoasa femeie. Dupa un scandal, a urmat insa impacarea, care a fost, se pare, foarte dulce...

Astfel, cei doi indragostiti si-au reinnoit declaratiile de iubire si, mai mult, surse din anturajul lor au spus ca, acum, tinerii se iubesc mai ceva ca la inceputul relatiei lor. Unde mai pui ca dovezile de dragoste sunt tot mai dese in ultimul timp, Lucian cumparandu-i blondei sale mereu flori, bomboane si tot felul de cadouri consistente...

Se apropie nunta?

De altfel, Andreea le-a spus unor prieteni ca Lucian este barbatul vietii ei si, daca toate vor merge bine, va veni in curand si mult-asteptata nunta. In plus, Andreea a declarat ca isi doreste un copil cu iubitul ei, Lucian. Aceasta idee, care la inceput a pornit dintr-o gluma, le surade tot mai mult celor doi tineri.

Pe de alta parte, conform unor persoane din anturajul blondei, se pare ca "programarea" bebe-ului trebuie sa vina musai dupa ce vedeta si impresarul ei vor spune "Da!" in fata ofiterului Starii Civile. Cum cei doi au casa si bani pusi deoparte, se pare ca nu le-ar mai putea sta nimic in cale ca sa isi intemeieze o familie. Asa ca asteptam nunta.