Clubul Chelsea Londra urmeaza sa renunte la atacantul Adrian Mutu in perioada de transferuri din ianuarie, iar suma pentru care poate fi achizitionat jucatorul roman este de aproximativ 5 milioane de lire sterline, informeaza saptaminalul britanic "People".

In locul lui Mutu, antrenorul portughez al echipei Chelsea, Jose Mourinho, l-ar putea rechema in lot pe Carlton Cole, imprumutat pentru un sezon la Aston Villa, dupa ce acesta a avut un debut reusit in campionat.

O alta varianta pentru a completa atacul formatiei Chelsea este readucerea lui Mikael Forssell, imprumutat la Birmigham City.

Atacantul roman a fost foarte aproape, in luna august, de un transfer la gruparea italiana Juventus Torino, dar patronul clubului Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, a sistat negocierile.

"Seful suprem de pe Stamford Bridge prefera sa recupereze cel putin o parte din banii pe care fostul antrenorul Claudio Ranieri i-a cheltuit pentru a-l aduce pe Mutu. Oficialii de la Chelsea sint dispusi sa asculte orice oferta situata in jurul sumei de 5 milioane de lire", noteaza "People".

Adrian Mutu a fost achizitionat de clubul Chelsea Londra in august 2003, de la gruparea italiana AC Parma, pentru suma de 15,8 milioane de lire sterline.