Nici nu a intrat bine in lumea show-bizz-ului si Iuliana Luciu, sora vedetei «Playboy» Nicoleta Luciu, are deja probleme cu oamenii implicati in domeniul muzical. Componenta a formatiei «Kyss», juna este acuzata de managerul Corina Valceanu ca foloseste in mod abuziv numele trupei si, din acest motiv, este posibil ca, peste putin timp, Iuliana sa ajunga in fata instantei.

Cea mai noua trupa de fete aparuta pe piata este deja controversata «Kyss», care a atras atentia prin faptul ca una dintre componente este sora Nicoletei Luciu, Iuliana.

Debut cu stangul

Din pacate, trupa «Kiss» a debutat cu stangul, pentru ca, dupa numai cateva luni de la intrarea pe piata muzicala, este amenintata cu tribunalul!

Managerul Corina Valceanu intentioneaza sa dea in judecata casa de discuri a formatiei, «Amenzia Production», pe Eduard Dinescu, director general si actionar, pe managerul Dinu Maxer si pe cele doua cantarete Iuliana Luciu si Amalia Cocolos, fiindca numele trupei, «Kyss», a fost inregistrat de ea si, acum, este folosit abuziv, in opinia doamnei, de toti cei pe care vrea

sa-i aduca in instanta.

Fetele de la «Kyss» nu si-au inregistrat numele

Astfel, intr-un comunicat primit la redactie din partea impresarei Corina Valceanu, se afirma: «Subsemnata Ileana Corina Valceanu, prin intermediul prezentei, va aduc la cunostinta faptul ca, in conformitate cu prevederile legale in vigoare si in baza deciziei Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci nr. 107824/07.09.

2004, detin toate drepturile asupra denumirii KYSS pentru servicii oferite de o trupa muzicala.

Avand in vedere ca in cadrul activitatii pe care o desfasurati utilizati denumirea "KYSS" fara a avea consimtamantul subsemnatei, in calitate de titular al marcii va notific ca in termen de 5 (cinci) zile de la data primirii/ comunicarii/afisarii prezentei notificari sa incetati orice folosire a semnului/cuvantului/denumirii "Kyss" in cadrul activitatii pe care o desfasurati».

Daune de 40.000 de euro!

De altfel, in cazul in care «Kyss» va functiona sub acest nume mai departe, cea care detine «marca» intentioneaza sa solicite daune totale de 40.000 de euro!

«Cer instantei de judecata sa va interzica utilizarea fara drept a marcii "Kyss" in orice activitate pe care o desfasoara si obligarea dvs. la plata de daune interese pentru prejudiciul creat in valoare de 20.000 euro – casa de discuri reprezentata de dl. Eduard Dinescu, si 20.

000 euro – membrii trupei (Amalia Cocolos si Iuliana Luciu reprezentate de tutorii legali) si managerul trupei (dl. Dinu Maxer), care, in nenumarate randuri, au facut afirmatii/ declaratii publice in mass-media de natura a prejudicia imaginea subsemnatei ca persoana fizica, dar si a brandului detinut de catre subsemnata", se mai precizeaza in comunicat.

Doua trupe cu acelasi nume: «Kyss»

Desi cele doua componente ale formatiei sunt minore si nu vor suferi, se pare, nici o penalitate, in cazul in care vor pierde, daca va avea loc vreun proces, ele nu vor mai avea dreptul sa cante in aceasta formula!

In plus, pentru a arata lumii ca, intr-adevar, marca nu le apartine Iulianei Luciu si colegei ei, a fost formata o alta trupa, «Kyss», care o are in componenta pe Alma Ciucur, fosta Miss Romania in 2002, si pe manechinul Luminita Danila. Sa vedem acum care pe care!