“Doar cu tine”, piesa trupei Activ, incepe sa cistige teren in Europa, dupa ce vara asta a dominat topurile muzicale romanesti, situindu-se pentru noua saptamini pe locul unu in RT 100. Cintecul se afla deja pe prima pozitie in Top Dance Letonia si, de curind, a intrat in Top Dance Ucraina. De asemenea, timisorenii de la Activ se afla pe locul intii in World Chart Express.

Acceptat in emisiunea Europe Supercharts, de la MTV, videoclipul piesei “Doar cu tine” va fi difuzat la nivel european. Totodata, acesta este nominalizat la sectiunea Best Romanian Act, in cadrul premiilor MTV Europe care se vor decerna in noiembrie, la Roma.

Cintecul care spune “Vino linga mine/ Stiu ca vrei/ Stringe-ma in brate/ Pina numar la trei” a ajuns cunoscut la nivel international datorita activitatii de promovare intreprinse de casa de productie Roton. Aceasta a trimis compozitia trupei Activ la toate cele 2.000 de radiouri din toata lumea cu care are contract de parteneriat.

Cei de la Activ pregatesc un nou single, “Visez”, si o varianta in engleza atit pentru acesta, cit si pentru hitul “Doar cu tine”. Trupa s-a lansat in 1999, la Timisoara, in formula Avi si Rudi. Atunci au scos albumul “Sunete”. O data cu cel de-al doilea material, “In transa”, aparut doi ani mai tirziu, Oana a intregit formatia.

“Doar cu tine” face parte din albumul “Motive”, care s-a lansat anul acesta.