Trupa rock "Scorpions" a sustinut aseara, la sala Polivalenta, incepand cu ora 19.30, un concert extraordinar, care a dus publicul bucurestean in pragul delirului. Ieri, intr-o conferinta de presa, solistul de la "Scorpions", Klaus Meine, a marturisit ca , impreuna cu colegii sai de trupa, s-au simtit datori sa revina in tara noastra.

"Pe vremea comunismului era foarte greu sa ajungi sa canti in Romania si am vazut atunci cat este de dificil sa fii liber si sa asculti muzica din Vest. Dar in cele din urma, fanii au depasit barierele prin dragostea pentru rock si pentru «Scorpions». Dupa ce am venit aici pentru prima data, ne-am simtit datori fata de public sa ne intoarcem", a declarat Meine.

"Scorpions" a venit pentru prima data in Romania in 1993, iar in 2002 a cantat la Festivalul Cerbul de Aur de la Brasov. Vocalul Meine si chitaristul Rudolf Schenker cred ca tara noastra s-a schimbat mult in aceasta perioada.

Ca aproape toti turistii straini, membrii trupei au vizitat Castelul lui Dracula, de care au fost fascinati, insa toti au cazut de acord asupra faptului ca in Romania sunt multe fete frumoase.