Mihaela Radulescu se intoarce in televiziune! Surse din anturajul vedetei sustin ca Mihaela ar fi semnat, recent, un contract cu "Antena 1" pentru o noua emisiune. De aceasta data, carismatica prezentatoare, care in ultimii ani a stat cam prost cu audientele, va reveni la unul dintre cele mai de succes formate pe care le-a moderat in cariera sa.

Este vorba despre emisiunea "Duminica in familie".

Asa cum se banuia, Mihaela Radulescu nu putea sta mult timp departe de lumea magica a televiziunii. Realizatoarea TV, care deja se pregateste sufleteste sa realizeze, in premiera, o emisiune la un radio, si cel mai probabil acesta va fi "Crazy FM", va reveni la mijlocul lui noiembrie si pe micile ecrane.

Show-ul pe care il va modera Mihaela va dura cateva ore si va fi transmis in direct, duminica, pe "Antena 1".

«Duminica in familie»?

Desi, in ultimele luni, proaspata mamica a primit propuneri de la mai toate posturile TV, ea s-a decis tot pentru "Antena 1". A acceptat tentanta oferta de a modera un show duminical, in care ii va avea invitati pe cei mai importanti oameni din Romania la ora actuala.

Si cum, din toate sondajele care s-au efectuat de-a lungul timpului, "Duminica in familie" a avut cel mai mare succes dintre emisiunile moderate de Mihaela, iar pe atunci formatul era primul in topul preferintelor romanilor, bossii televiziunii din Baneasa s-au decis sa reinvie legenda "Duminicii in familie".

Astfel, actuala emisiune va semana cu aceea pe care Mihaela Radulescu o realiza in urma cu patru ani. S-a spus chiar ca noul show TV va avea acelasi nume cu cel initial, doar formatul va fi unul mai modern si mai dinamic.

"Vedeta TV se va intoarce din noiembrie la postul din Baneasa, urmand sa prezinte, in fiecare saptamana, o emisiune de divertisment gen «Duminica in familie»."

A reusit sa slabeasca

Inarmata cu o vointa de fier, Mihaela a inceput deja sa dea jos cateva kilograme din cele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii. De altfel, ea a si declarat in urma cu doua saptamani ca si-ar dori sa slabeasca opt kilograme pana la intoarcerea "pe sticla". Astfel, primul pas spre o silueta perfecta a fost facut, vedeta TV reusind sa dea jos trei kilograme.

Ea a inceput usor, cu exercitii fizice si, in paralel, a tinut un regim sanatos, sarac in grasimi. Acestea fiind zise, daca lucrurile vor decurge normal in continuare, nu va fi de mirare ca, in noimebrie, Mihaela sa ne surprinda cu un corp de nota zece.

Gardianul - 11 octombrie 2004

O cheama Judith

Anul acesta a adus mari schimbari in viata Mihaelei Radulescu, atat pe plan personal, cat si profesional. La inceputul lunii mai, Mihaela Radulescu a trecut la alta religie, cea mozaica, s-a casatorit cu Elan Schwartzenberg si a devenit mama unui baietel, Ayan. Noua religie i-a adus, conform traditiei acesteia si un nou nume Mihaelei Radulescu, ea numindu-se acum Judith.

Despre casatoria Mihaelei Radulescu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (foto mic) s-au zvonit multe: fie ca s-au casatorit in mare secret la Ciolpani, fie ca au fost cununati de preotul de la Izvorani, etc. Cu toate acestea, Mihaela si Elan au decis sa plece in Israel, unde aveau sa se casatoreasca in mare taina, la inceputul lunii mai.

Cununia civila a avut loc la Ambasada Romaniei din Tel Aviv, iar cununia religioasa s-a tinut la Ierusalim. Mihaela a declarat presei ca cele doua evenimente s-au desfasurat fara prezenta familiei sau a prietenilor. Pentru a se revansa fata de acestia, Mihaela si Elan intentioneaza sa dea o petrecere la Bucuresti pentru cei care nu au avut cum sa le fie alaturi in Israel.

Cei doi s-au casatorit cu trei luni inainte de venirea pe lume a copilului lor, din dorinta ca acesta sa se nasca intr-un cadru legal. Tot in Israel avea sa se nasca si Ayan, fiul lor. Micutul s-a nascut prin cezariana, in dimineata zilei de 1 august, cu doua zile inainte de aniversarea zilei de nastere a mamei sale. Elan Schwartzenberg a tinut ca fiul sau sa se nasca in religia sa.

si pentru ca acest lucru sa fie posibil, a fost necesar ca Mihaela sa renunte la religia ortodoxa. in ce priveste schimbarea religiei, vedeta este de parere ca Dumnezeu e acelasi. "Nu conteaza religia. Am facut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statului de evreu, pe care nu-l putea capata decat prin trecerea mea la religia mozaica.

Pentru acest lucru mi-am depus un dosar in urma cu doi ani, am urmat niste cursuri si abia in acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am invatat sa vorbesc ebraica. Cu scrisul e mai greu... Am decis ca eu sa-l invat limba romana pe Ayan, iar Elan ebraica", spune Mihaela Radulescu.

Ziarul Libertatea a aflat insa ca o data cu noua religie Mihaela a primit, conform traditiei acesteia, si un nou nume de botez, cel de Judith! Surprinsa de subiect, Mihaela ne-a confirmat totusi acest lucru. "intr-adevar, la botez am primit un nou nume: Judith! Nu a depins de vointa mea, ci de cea a rabinilor care m-au botezat. Acest nume nu apare insa in acte", ne-a declarat vedeta.

Va avea emisiune la postul Antena1

Schimbari la fel de frumoase au survenit si in profesia Mihaelei Radulescu. Desi va avea si o emisiune la postul de radio "Crazy FM", vedeta a batut din nou palma si cu Antena 1, pentru un show de televiziune. Ea va reveni la postul lui Voiculescu cu o emisiune de divertisment ce va debuta pe micul ecran la jumatatea lunii noiembrie.

Mihaela isi dorea enorm sa modereze din nou o emisiune de genul "Duminica in familie" sau "Steaua ta norocoasa", pe care le-a moderat in anii trecuti la Antena1 si PRO TV.

Articol de: Tatiana Solomon

Libertatea - 11 octombrie 2004