Totul s-a petrecut in cadrul unei emisiuni tv difuzate de postul “Five”

Un show difuzat de postul de televiziune “Five” la o ora de maxima audienta, in care vedete mai mici sau mai mari incearca sa-si duca traiul intr-o ferma, timp de doar cateva zile, a creat valuri printre spectatori si asociatiile de protectie a animalelor.

In ultima emisiune difuzata de post, Debbie McGee, cea invitata sa locuiasca timp de cateva zile in compania animalelor de la o ferma din Marea Britanie, a lasat cu gura cascata telespectatorii si pe cei care o filmau. Fara nici un avertisment, ea a luat un burete si niste balsam de corp si a inceput sa spele cu sarg penisul unui cal.

Interesant este ca, la un moment dat, femeia a inchis ochii si a inceput sa-si muste buzele. Cu siguranta nu pentru a alunga imaginile din fata ochilor! Bineinteles ca munca asidua depusa de Debbie, in varsta de 45 de ani, nu a ramas fara rezultat. Sperma colectata de la calul Rob a fost implantata unei iepe, colega de grajd cu Rob.

Vanilla Ice, celalalt protagonist al show-ului, a prins si el curaj vazand satisfactia intiparita pe fata lui Debbie, dupa ce misiunea a fost dusa la bun sfarsit. Celebrul rapper a ales si el un mascul din aceeasi specie, ajutandu-l sa ajunga, in acelasi mod, in al noualea cer.

Desi pare cel putin ciudata punerea in practica a acestei idei, Debbie nu este prima care ofera “dragoste si intelegere” unui cal. Cu ceva timp in urma, Rebecca Loss, fosta amanta a lui Beckham, o alta invitata a aceleiasi ferme unde se realizeaza controversata emisiune, a creat acelasi gen de placere unui porc.

Asociatiile de protectie a animalelor au reactionat insa prompt, promitand ca vor da in judecata televiziunea, sustinand ca protagonistii emisiunii nu sunt persoane specializate in aceasta activitate, iar nestiinta lor ar putea rani fizic animalele.